Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν κράτησε τίποτα κρυφό η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Την ώρα που τελείωνα...» - Το μυστικό που βγήκε στο φως μετά από χρόνια

Καταιγιστική

7 Μαρτίου 2023 18:11
Δεν κράτησε τίποτα κρυφό η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Την ώρα που τελείωνα...» - Το μυστικό που βγήκε στο φως μετά από χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την καριέρα της αλλά και για την επαγγελματική και την προσωπική ζωή της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην προσωπική της γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την μητέρα της.

Η σχέση της με Ωνάση και Νιάρχο

Δύο από τους πλέον ισχυρούς άνδρες την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε καλλιτεχνικά. «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες».

«Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για την Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» τόνισε ακόμα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Βόμβα» στη showbiz: «Τη μισώ τη Ζωζώ Σαπουντζάκη - Είναι 100 χρόνων και βγαίνει με τα μπούτια έξω...»

Μια καλεσμένη πριν καιρό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» μίλησε για διάφορα θέματα ανάμεσα σε άλλα και για την Ζωζώ Σαπουντζάκη και μάλιστα όχι με τα καλύτερα λόγια, καθώς τόνισε πως τη μισεί, γιατί είναι 100 χρονών και βγαίνει με τα μπούτια έξω.

Ο λόγος για την Τάνια Κέλλυ, η οποία, όπως υποστήριξε, σιχαίνεται τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο σύντροφός της με τον οποίο συγκατοικεί πάνω από 20 χρόνια!

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Την μισώ τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Την μισώ και την σιχαίνομαι. Είναι 80 χρόνων, λέμε 80, 100 χρόνων και βγαίνει με τα μπούτια έξω, γυμνή. Έχεις δει καμιά 80χρονη να βγαίνει με τα μίνι που βγαίνει αυτή; Δεν τη χωνεύω, είναι κακιά γυναίκα. Δεν τη θέλω καθόλου την κοντή. Την μισώ. Άσε μια φορά που την είδα κάπου και μύριζε ναφθαλίνη. Το ρούχο που φόραγε ήταν από ναφθαλίνη»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share