Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Βάσω Λασκαράκη - Ατύχημα για την ηθοποιό (photo)

Τι έχει συμβεί;

13 Μαρτίου 2023 21:05
Δύσκολες ώρες για την Βάσω Λασκαράκη - Ατύχημα για την ηθοποιό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι χτύπησε το πόδι της. Συγκεκριμένα, στη δημοσίευση δείχνει την ίδια να είναι ξαπλωμένη και το τραυματισμένο πόδι της να είναι τυλιγμένο με επιδέσμους.

«Τα περισσότερα ατυχήματα λέει συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και κυρίως από μεγάλη βλακεία. Σε άλλα νέα καλή εβδομάδα» έγραψε πάνω στην εικόνα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες, αφού η κολλητή της, Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε ότι έπαθε ρήξη μηνίσκου.

Ατύχημα Βάσως Λασκαράκη

«Βόμβα» από Βάσω Λασκαράκη: «Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήμουν σε μόνιμο...»

Πολύ πριν το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Hello, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες στην τότε κοινή ζωή τους με τον ερχομό του παιδιού και ρίχνοντας «βόμβα» για την περίοδο πριν γνωριστούν. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για την Κατερίνα Γερονικολού.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι ότι δε συγχρονιστήκαμε ποτέ στο σπίτι μαζί με το παιδί, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τσακωθούμε. Τον πρώτο καιρό ο Γιάννης δούλευε κι εγώ ήμουν συνεχώς με το παιδί. Τώρα και οι δυο δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και πασχίζουμε να βρούμε χρόνο για τη μικρή.

Δεν ξέρω αν τα ζευγάρια περνάνε κρίση. Εμείς περάσαμε κάτι σαν σεισμό. Ο ερχομός της Εύας μας ταρακούνησε, όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς άλλαξαν οι ισορροπίες στο σπίτι, στους χρόνους και στις ζωές μας»

Όσο για την σχέση της με τον Γιάννη και τι την έχει διδάξει είχε πει:

«Να είμαι περισσότερο αισιόδοξη. Επίσης, πριν τον γνωρίσω ήμουν σε μόνιμο πανικό, τώρα είμαι πολύ πιο ήρεμη και λιγότερο χαοτική στις σκέψεις μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share