Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τον καρκίνο: «Καταφέραμε από το στάδιο 4 να τον πάμε... Η Παναγία μαζί μας. Αμήν» (photo)

«Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ!»

13 Μαρτίου 2023 12:04
Ανατριχιάζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τον καρκίνο: «Καταφέραμε από το στάδιο 4 να τον πάμε... Η Παναγία μαζί μας. Αμήν» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γιώργος Δασκαλάκης δίνει μια γενναία μάχη εδώ και μήνες με τον καρκίνο. O τραγουδιστής υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό, οι οποίες έδειξαν την πορεία του καρκίνου αλλά και την απόδοση των χημειοθεραπειών στις οποίες υποβάλλεται εδώ και αρκετούς μήνες.

Στο πλευρό του Γιώργου Δασκαλάκη βρίσκεται πάντα η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη. O ίδιος πριν από λίγες ώρες προχώρησε σε μια ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που δέχεται για περαστικά.

«Καλησπέρα αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε! Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου. Εχθές είδατε μια ανάρτηση για την πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου. Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1 και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε.

Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους γιατρούς μου. Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας. Αμήν», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Ραγίζει» καρδιές η εξομολόγηση της συντρόφου του Γιώργου Δασκαλάκη: «Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο» (Video)

Η υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη, ο οποίος δίνει εδώ και μήνες μάχη με τον καρκίνο, υποτροπίασε, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μία θρόμβωση που εμφανίστηκε στο πόδι του έχει καθηλώσει τον τραγουδιστή στο κρεβάτι.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης, που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμα και τουαλέτα» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, λέγοντας πως θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις σύντομα για να αξιολογηθεί η κατάστασή του.

Όσο για την ψυχολογική του κατάσταση, η κυρία Ντινόρη αποκάλυψε πως εναλλάσσεται συνεχώς και εκεί που είναι δυνατός και αισιόδοξος, ξαφνικά «πέφτει» και νομίζει ότι θα χάσει τη μάχη. «Ο Γιώργος σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει από κάτω και μου λέει “θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ» είπε κλείνοντας η σύζυγος του Γιώργου Δασκαλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share