Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Άμεσα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Δασκαλάκης - Πολύ άσχημα νέα για την υγεία του τραγουδιστή

«Είναι δύσκολη η κατάσταση...»

9 Αυγούστου 2022 08:11
Άμεσα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Δασκαλάκης - Πολύ άσχημα νέα για την υγεία του τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και νοσηλεύεται ο Γιώργος Δασκαλάκης, με τα νέα για την υγεία του να μη μοιάζουν να είναι τα καλύτερα δυνατά τις τελευταίες ώρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως ο οργανισμός του τον τελευταίο μήνα «χτυπούσε» καμπανάκι και εκείνος δεν άκουγε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, φίλη του Γιώργου Δασκαλάκη ενημέρωσε πως χρειάζονται φιάλες αίμα, με το θάνατο αγαπημένου καλλιτέχνη προ ημερών να συγκλονίζει.

Η ενημέρωση του Δασκαλάκη για την υγεία του

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα… άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε στο Facebook στις 3 Αυγούστου, ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Δασκαλάκης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!!

Απλά το προλάβαμε στο 89! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!! Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια», ανέφερε σε άλλη ανάρτησή του ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share