Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

39 χρόνια πριν: Ο κρυφός έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη με πασίγνωστο τραγουδιστή πριν παντρευτεί τον Πάριο

Οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της

10 Μαρτίου 2023 23:20
39 χρόνια πριν: Ο κρυφός έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη με πασίγνωστο τραγουδιστή πριν παντρευτεί τον Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο προσκήνιο ήρθε ξανά η Σοφία Αλιμπέρτη μετά την εμφάνιση, που έκανε στην Αθήνα, όταν βρέθηκε στην έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη. Μετά από 39 χρόνια αποκαλύφθηκε ο κρυφός της έρωτας με πασίγνωστο τραγουδιστή πριν παντρευτεί τον Πάριο.

Στην έκθεση, φυσικά βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Γιάννης Πάριος. Η ίδια μίλησε στις κάμερες για τη νέα ζωή της στην Πάρο και την απόφασή της, να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράληλα, διαβάστε εδώ για την απώλεια που «γονάτισε» τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Η άγνωστη σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη

Συγκεκριμένα, το 1984, όταν ο τραγουδιστής Άγγελος Διονυσίου έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι, εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη, οι δυο τους φαίνεται να έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

Σοφία Αλιμπέρτη και Άγγελος Διονυσίου

Οι μεγάλοι έρωτες της ζωής της

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 1986 ήταν όταν ο Γιάννης Πάριος γνώρισε την Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία συνδέθηκε.Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Μετά το τέλος του γάμου της με τον μεγάλο ερμηνευτή, αυτό που έγινε γνωστό στο χώρο της showbiz είναι η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, ειδικά στα σοκάκια και τις πλαζ της Πάρου για πολλά χρόνια και μετά τη σχέση του πρώην μοντέλου με τη Ναταλία Γερμανού.

Όλα στη φόρα από τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Στον Γιάννη Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι…»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μου» στον ΣΚΑΙ είχε βρεθεί καλεσμένη πριν λίγο καιρό η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ίδια τα έβγαλε όλα στη φόρα, αποκαλύπτοντας τι άλλο χρωστάει στον Γιάννη Πάριο εκτός από τα παιδιά τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο μεγάλος της έρωτας..

Μιλώντας για τη νέα της καθημερινότητα και την αναθεώρηση στις αντιλήψεις ζωής της, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε ότι νιώθει την Πάρο ως δεύτερη πατρίδα και αυτό το οφείλει στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο.

«Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο. Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share