Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατρίχιασε και η Σίσσυ Χρηστίδου: «Mετά από ένα βαρύ φόρο αίματος...» - «Τσακίζει» κόκαλα ο Θοδωρής Μαραντίνης

Κόλαφος ο ερμηνευτής

9 Μαρτίου 2023 15:21
Ανατρίχιασε και η Σίσσυ Χρηστίδου: «Mετά από ένα βαρύ φόρο αίματος...» - «Τσακίζει» κόκαλα ο Θοδωρής Μαραντίνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο Mega Καλημέρα για τους συναδέλφους του που εμφανίστηκαν στην πίστα λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις.

Ο frontman των Onirama ανέφερε πως είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο δεν θα μπορούσε να κάνει πρωινή εκπομπή. «Αν αποφάσιζα εγώ να με δείτε τηλεοπτικά, σίγουρα θα με βλέπατε. Όλα είναι σχετικά. Επειδή είμαι άνθρωπος της ομάδας, θεωρώ ότι έχει να κάνει πάρα πολύ με την ομάδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σε σκέψεις. Νομίζω ότι θα μπορούσατε να με δείτε και σε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω πρωινό, γιατί νομίζω ότι θέλει μία άλλη αντιμετώπιση στα πράγματα που εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω» δήλωσε.


Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε για την τραγωδία στα Τέμπη: «Αυτό που έγινε στα Τέμπη ήταν στενάχωρο και σοκαριστικό. Δεν τίθεται θέμα. Ως πατέρας, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου. Θα ήθελα ως πολίτης αυτής της χώρας να προλαμβάνουμε και όχι μετά από ένα βαρύ φόρο αίματος να πρέπει να διορθώνουμε τα πράγματα», δήλωσε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στους συναδέλφους του που βρέθηκαν στις πίστες λίγες ημέρες μετά το φριχτό δυστύχημα. «Το πώς διαχειρίζεται καθένας το πένθος είναι υποκειμενικό. Ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του, γι αυτό υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα».

Ολόκληρος... άνδρας ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη - Μεγάλωσε και εντυπωσιάζει (photo)

Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται για την νέα σεζόν του «Χαμογέλα και Πάλι», αλλά πριν από την πρεμιέρα απολαμβάνει τις διακοπές της με τους γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο.

Την περίοδο αυτή, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική, μετά από την εξόρμησή της στη Σαμοθράκη και είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία με... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share