Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένος ο Γιάννης Πάριος: «Υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά μου, με την οποία δεν ζούμε μαζί, αλλά…»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Μαρτίου 2023 10:57
Ερωτευμένος ο Γιάννης Πάριος: «Υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά μου, με την οποία δεν ζούμε μαζί, αλλά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Πάριος, καθώς υπάρχει μια γυναίκα στην καρδιά του, όπως δήλωσε, με την οποία βέβαια δεν ζουν μαζί. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που έκανε τη Σοφία Αλιμπέρτη να τον ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα «Real» πριν μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας:

Ερωτευμένος ο Γιάννης Πάριος

«Υπάρχει μια γυναίκα στο μυαλό μου, στην καρδιά μου, με την οποία δεν ζούμε μαζί, αλλά βρισκόμαστε, είναι η έγνοια μoυ, είμαι η έγνοια της... Δεν μπορώ να σου πω όνομα, δεν μιλούσα ποτέ για τις συντρόφους μου και δεν θα το κάνω ποτέ. Αφορά μόνο εκείνη κι εμένα. Θα «πουλήσω» εγώ σχέση μου; Αυτά είναι γι’ αυτούς που δεν είναι τραγουδιστές και θέλουν να υπάρχουν στα πράγματα «πουλώντας» την όποια προσωπική τους ζωή, είτε αυτή υπάρχει είτε όχι!»

«Βόμβα» από Γιάννη Πάριο: «Το σ@ξ το γνώρισα πρώτη φορά από μια χήρα στα...»

Για την πρώτη φορά που έκανε σ@ξ είχε μιλήσει στο παρελθόν ο Γιάννης Πάριος αποκαλύπτοντας πως το γνώρισε από μια χήρα σε ηλικία 16 ετών. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο άντρας που έκανε τη Σοφία Αλιμπέρτη να τον ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στη Real:

«Το σεξ γνώρισα από μια χήρα. Στα 16 μου. Μια νύχτα στο κατάστρωμα ενός καραβιού που πήγαινε από τη Σύρο στην Πάρο και χόρευε από την τρικυμία. Σε μια κουβέρτα οι δυο μας τυλιγμένοι. Ήξερα ότι πριν από μένα την είχε κι ένας φίλος μου»

Γιάννης Πάριος σ@ξ

«Μετά από αυτή τη πρώτη φορά, άρχισα να παριστάνω στους άλλους τον «ωραίο τύπο» και ας ήμουν πάντα ο σοβαρός και ο σκεπτόμενος της παρέας»

«Βόμβα» από Χάρη Βαρθακούρη: «Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που...»

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του είχε πετάξει...βόμβα, αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος, έχει εκατομμύρια.

Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Τελώνη και κουνιάδα του.

Μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά αν χρειαστεί για να ζήσει την οικογένειά του.

«Επειδή είμαι γιος του Πάριο σου λέει τι ανάγκη έχει. Ο Πάριος έχει εκατομμύρια που ενδεχομένως να έχει. Εγώ δεν έχω εκατομμύρια. Τα δικά του είναι δικά του και τα δικά μου είναι δικά μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα ότι έχω χρειαστεί τον πατέρα μου και ήταν εκεί. Αλίμονο! Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί βοήθεια. Αλλά είμαι περήφανος και πρέπει να φτάσω στο χείλος του γκρεμού για να ζητήσω βοήθεια».

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Πάριος

Πώς είναι ο Γιάννης Πάριος ως παππούς;

«Δεν είναι ο κλασικός παππούς. Αν του τα πάμε εμείς εντάξει αλλά εκείνος δεν θα έρθει. Μένουμε και μακριά δεν ξέρω αν αυτό είναι δικαιολογία. Στο κινητό του έχει μπροστά φωτογραφία τις κόρες μου. Φαντάζομαι είναι περήφανος. Η μεγάλη επειδή είναι φτυστή εγώ και βλέπει στην κόρη μου και την μητέρα του, ξέρω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος. Είναι χαρούμενος που μια γυναίκα κατάφερε να μου βάλει τα δύο πόδια σε μια παντόφλα. Όποτε είναι με τα παιδιά είναι χαζομπαμπάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share