Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Συγκίνηση με την Αθηνά Οικονομάκου - «Όλη μου η ζωή, εσείς...»

Λόγια που μιλούν στην ψυχή από την ηθοποιό

7 Μαρτίου 2023 23:11
Συγκίνηση με την Αθηνά Οικονομάκου - «Όλη μου η ζωή, εσείς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεχωριστή ήταν χθεσινή ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς, είχε τα γενέθλιά της.

Το βράδυ της Δευτέρας 6/3, η ηθοποιός και επιχειρηματίας γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ δημοσίευσε και σχετικά στιγμιότυπα από τα πάρτι της στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε την δημοσίευσή της για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σήμερα ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται ότι θέλησε να περάσει ορισμένες στιγμές χαλάρωσης αυτή τη φορά με τα μικρά της, τον 4χρονο Μάξιμο και την ενός έτους Σιέννα.

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους τα χεράκια του γιου της και της κόρης της να κρατάνε τρυφερά το πόδι της μαμάς τους το οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, πονάει αρκετά.

Συγκίνηση με την Αθηνά Οικονομάκου - «Όλη μου η ζωή, εσείς...»

Σούσουρο με Αθηνά Οικονομάκου: Την κοιτούσαν όλοι στο μαγαζί - Με παντελόνι αξίας 170 ευρώ που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και έχει καταφέρει να είναι τόσο αγαπητή από το κοινό της, καθώς προσπαθεί να διατηρεί επαφή με εκείνο μέσα από τα social media της, όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, τους φίλους, αλλά και από τη δουλειά της.

Μέσα από τις φωτογραφίες της, λοιπόν, παρατηρεί κανείς πως πέρα από την γοητεία της, η ίδια διαθέτει και στυλ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που έχει δημιουργήσει και δική της εταιρεία κοσμημάτων, την All Over, αλλά και ρούχων μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, Project SOMA.

Άκρως εντυπωσιακή με λεοπάρ παντελόνα η Αθηνά Οικονομάκου

Τις προάλλες, λοιπόν, που ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε νυχτερινή της έξοδο στο Hotel Ermou όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις η Άννα Βίσση, η ίδια έκανε άλλη μία... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share