Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εμβρόντητος ο Πάνος Μιχαλόπουλος - «Με πήραν τηλέφωνο και εμένα...»

Σοκαρισμένος ο γνωστός ο ηθοποιός

7 Μαρτίου 2023 19:12
Εμβρόντητος ο Πάνος Μιχαλόπουλος - «Με πήραν τηλέφωνο και εμένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προβληματισμό και ταυτόχρονα θυμό έχουν προκαλέσει στον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο τα «ψευδή» όπως χαρακτήρισε δημοσιεύματα για την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη σχέση της Ρούλας Κορομηλά μετά τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ωστόσο, ο Πάνος Μιχαλόπουλος με δηλώσεις που έκανε απάντησε πως «είναι όλα ψέματα». «Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το ‘Τμήμα Ηθών’. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το ‘χρηματοκιβώτιο’ έκλεισε» συμπλήρωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Εμβρόντητος ο Πάνος Μιχαλόπουλος - «Με πήραν τηλέφωνο και εμένα...»

«Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι...»: Έξω φρενών ο Πάνος Μιχαλόπουλος με ερώτηση για την Ρούλα Κορομηλά

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ...», απάντησε. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη κόντρα του Πάνου Μιχαλόπουλου με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την παρακολουθεί; «Όχι, ούτε Ελένη. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάρα πολλά όμως. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω στις εκπομπές. Δεν έχω κάτι να τους πω»

«Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι...»: Έξω φρενών ο Πάνος Μιχαλόπουλος με την Ρούλα Κορομηλά
Τέλος, όσον αφορά τη σχέση του με τον χρόνο, είπε: «Δεν κάνω καμία σύγκριση στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όποιος μεγαλώνει σωστά, είναι ήρεμος και βλέπει συνεχώς το πρόσωπο του στον καθρέφτη, δεν θα πέσει στην παγίδα της αυτοκαταστροφής. Δεν πρέπει να τρομάζεις με την εικόνα σου. Εγώ δεν τρόμαξα ποτέ με την εικόνα μου, γιατί δεν έχω υπαρξιακά προβλήματα. Ούτε με τα άσπρα μου πλέον μαλλιά έχω πρόβλημα. Απλά δεν τα βγάζω στη δημοσιότητα. Τα κρατάω για μένα και την οικογένεια μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share