Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυελλώδης έρωτας για την Ρούλα Κορομηλά: Η άγνωστη σχέση πριν τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό

Δεν το γνώριζε κανείς!

3 Μαρτίου 2023 16:44
Θυελλώδης έρωτας για την Ρούλα Κορομηλά: Η άγνωστη σχέση πριν τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση για δεκαετίες, όταν ξαφνικά αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η «εθνική παρουσιάστρια» ήταν για 7 χρόνια παντρεμένη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, όταν ξαφνικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Εκτός όμως από τη γνωστή της σχέση με το Νάσο Γαλακτερό, η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε παντρεμένη και με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Θυελλώδης έρωτας για την Ρούλα Κορομηλά: Η άγνωστη σχέση πριν τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό

Καθ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της στην τηλεόραση είχαν γίνει και άλλες σχέσεις της γνωστές, ωστόσο το ειδύλλιο με διάσημο τραγουδιστή είχε αποσιωποιηθεί.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

«Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι...»: Έξω φρενών ο Πάνος Μιχαλόπουλος με ερώτηση για την Ρούλα Κορομηλά

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μιχαλόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά. «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ...», απάντησε. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη κόντρα του Πάνου Μιχαλόπουλου με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την παρακολουθεί; «Όχι, ούτε Ελένη. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πάρα πολλά όμως. Γι’ αυτό και δεν βγαίνω στις εκπομπές. Δεν έχω κάτι να τους πω»

«Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι...»: Έξω φρενών ο Πάνος Μιχαλόπουλος με την Ρούλα Κορομηλά
Τέλος, όσον αφορά τη σχέση του με τον χρόνο, είπε: «Δεν κάνω καμία σύγκριση στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όποιος μεγαλώνει σωστά, είναι ήρεμος και βλέπει συνεχώς το πρόσωπο του στον καθρέφτη, δεν θα πέσει στην παγίδα της αυτοκαταστροφής. Δεν πρέπει να τρομάζεις με την εικόνα σου. Εγώ δεν τρόμαξα ποτέ με την εικόνα μου, γιατί δεν έχω υπαρξιακά προβλήματα. Ούτε με τα άσπρα μου πλέον μαλλιά έχω πρόβλημα. Απλά δεν τα βγάζω στη δημοσιότητα. Τα κρατάω για μένα και την οικογένεια μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share