Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Μίλησαν με ειδικούς, το μελέτησαν και...» - Όλο το παρασκήνιο στην φόρα για το διαζύγιο Βάσως Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η αλήθεια για το πώς διαχειρίστηκαν το θέμα της κόρης τους

6 Μαρτίου 2023 16:53
«Μίλησαν με ειδικούς, το μελέτησαν και...» - Όλο το παρασκήνιο στην φόρα για το διαζύγιο Βάσως Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήρθε ως «βόμβα» στη showbiz, με πολλές λεπτομέρειες με τα χρόνια να έρχονται στο φως.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό DownTown, το ζευγάρι ζούσε χωριστά τους τελευταίους επτά μήνες. Ο ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τον Μάρτιο και η Βάσω Λασκαράκη, που δεν έκρυψε τελευταία τη θλίψη της, με την κόρη τους Εύα, έμειναν στο σπίτι στα Μελίσσια.

Το καλοκαίρι η ηθοποιός πέρασε κάποιες μέρες από τις διακοπές της με την Αθηνά Οικονομάκου στη Σέριφο, ενώ τον υπόλοιπο καιρό τον πέρασε μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους, στο πατρικό του ηθοποιού στο Μεσολόγγι. Όλα όσα κάνει δηλαδή ένα κανονικό ζευγάρι που τους ενώνει το παιδί. Το περίεργο ωστόσο και αυτό το οποίο πυροδότησε τις φήμες χωρισμού, είναι ότι οι δυο τους δεν ανέβασαν ούτε μια κοινή φωτογραφία στα social media όλο το καλοκαίρι.

Η απόφαση για το διαζύγιο ήταν αρκετά δύσκολη και όπως λέει κοινή τους φίλη: «Μίλησαν με ειδικούς, το μελέτησαν, δεν πήραν μια επιπόλαιη απόφαση. Όλοι τους έλεγαν ότι το παιδί θέλει δυο ευτυχισμένους γονείς, όχι δυο συμβιβασμένους γονείς». Έτσι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο το οποίο είναι φυσικά συναινετικό.

Πτωχευμένη η Βάσω Λασκαράκη: «Με αυτά που ζούσα ήμουν...»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε πρόσφατα στο «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στην καριέρα της και όχι μόνο, περνώντας δύσκολα στη ζωή της.

Η ηθοποιός σχολίασε ανάμεσα σε άλλα για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με την συμμετοχή της στην Πολυκατοικία.

«Νομίζω ότι ένιωσα πιο σίγουρη στην Πολυκατοικία. Ίσως ήταν ότι κέρδισα ένα μεγάλο ρόλο, ότι πέρασα από 3-4 κάστινγκ και μου έδειξαν οι άνθρωποι ότι πιστεύουν πολύ σε εμένα» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήταν ο πρώτος μεγάλος μου ρόλος κι έλεγα ότι αν δεν βρω εκεί δουλειά, ότι πρέπει κάτι να κάνω. Δεν μπορούσα να βιοποριστώ» συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Είχα δουλέψει μόνο στην Θεσσαλονίκη. Ό,τι είχα με αυτά ζούσα κι ήταν ελάχιστα. Στην Πολυκατοικία ξεκίνησα γυρίσματα αρχές Αυγούστου του 2008 και τον Μάρτιο δεν είχα λεφτά να πάω στην δουλειά. Πήρα προκαταβολή γιατί ζοριζόμουν πάρα πολύ, ήμουν οριακά» κατέληξε η Βάσω Λασκαράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share