Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασίλης Καρράς: Άφησε τις πίστες και έγινε αγρότης – Η φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας (Video)

Αλλαγή καριέρας για τον τραγουδιστή

5 Μαρτίου 2023 11:54
Βασίλης Καρράς: Άφησε τις πίστες και έγινε αγρότης – Η φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς είχε βρεθεί πριν καιρό καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής αφηγήθηκε με συγκίνηση στον Νίκο Χατζηνικολάου την περιπετειώδη διαδρομή του και αποκάλυψε πως πλέον έγινε αγρότης, αφού έχει τη δική του φάρμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο Βασίλης Καρράς μίλησε και για τη νέα ζωή που έχει δημιουργήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει φάρμα και παράγει μόνος του βιολογικά προϊόντα.

«Και η δουλειά του τραγουδιστή και η δουλειά του αγρότη είναι σκληρές» τόνισε στην εκπομπή του ANT1. Με την ευκαιρία, αυτή είναι όλη η περιουσία που κατάφερε να χτίσει.

Δείτε στο απόσπασμα την Φάρμα του Βασίλη Καρρά:

Λάμπρος Αντράλας: Αυτός είναι ο γαμπρός του Βασίλη Καρρά - Η άγνωστη σχέση τους (photos)

Ο Βασίλης Καρράς έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Ειρήνη, αλλά και στον γαμπρό του Λάμπρο Αντράλα. Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια και έλαμπε από ευτυχία.

Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά να συνοδεύει την κόρη του νύφη στην εκκλησία αρκετά συγκινημένος. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής, με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά μετέπειτα στη δεξίωση.

Η Ειρήνη Καρρά έλαμπε κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Ντενίζ Ελευθερίου.

 Λάμπρος Αντράλας και Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς: Ο γάμος και η κόρη

Ο Βασίλης Καρράς είναι παντρεμένος εδώ και περίπου 40 χρόνια με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Χριστίνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία ντίσκο και έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και δεκαετίες.

«Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη», είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του ο Βασίλης Καρράς.

Ο Λάμπρος Αντράλας αγαπάει πολύ τον πεθερό του, Βασίλη Καρρά και φαίνεται πως τα έχουν βρει μεταξύ τους, Μάλιστα, ο νεαρός ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον γνωστό τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share