Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Φίλος του τον έβγαλε φωτογραφία κατάκοιτο - Το υπέρογκο ποσό που ζητούσε

Ντροπή!

4 Μαρτίου 2023 14:20
Σάλος με τον Μίκαελ Σουμάχερ: Φίλος του τον έβγαλε φωτογραφία κατάκοιτο - Το υπέρογκο ποσό που ζητούσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θρύλος της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ από το 2013 έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Άλπεις, βρίσκεται στο πλάι της οικογένειάς του υπό άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, ένας φίλος του προκάλεσε σάλο, όταν τον φωτογράφισε κατάκοιτο και έπειτα ζητούσε ένα υπέρογκο ποσό.

Το στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχει ζητήσει αναρίθμητες φορές να σεβαστεί το κοινό και οι δημοσιογράφοι την κατάσταση της υγείας του πρώην αθλητή, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται ελάχιστα στο περιβάλλον. Γενικά, οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατάστασή του κυκλοφορούν «με το σταγονόμετρο», καθώς η σύζυγος και τα παιδιά του δεν θέλουν να δημοσιευτεί τίποτα σχετικά με τον 54χρονο.

Μάλιστα, το 2016 έδωσαν τεράστια «μάχη» για να θάψουν φωτογραφίες του θρύλου της Formula 1 που διέρρευσαν από έναν φίλο του, τρία χρόνια μετά το ατύχημά του.

Μίκαελ Σουμάχερ κατάκοιτος

Το στενό πρόσωπο από τον κύκλο του Γερμανού είχε επισκεφτεί το σπίτι τους ώστε να τον δει και φαίνεται να τράβηξε κρυφά φωτογραφίες του, τις οποίες κατάφερε να βγάλει έξω από την οικεία του στην λίμνη της Γενεύης χωρίς να το καταλάβει η οικογένεια.

Ύστερα, προσπάθησε να τις πουλήσει στον Τύπο έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, συγκεκριμένα για 1 εκατομμύριο λίρες. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο «Σούμι» ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Το μεγάλο ευρωπαϊκό ειδησεογραφικό μέσο το οποίο πρώτο πλησίασε ο άνθρωπος που είχε τη φωτογραφία του Schumacher κλινήρη, αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του επικαλούμενο το δημοσιογραφικό απόρρητο.

Υποστήριξαν ότι έγινε η πρόταση αλλά ποτέ δεν είδαν ούτε οι ίδιοι τις φωτογραφίες του Michael Schumacher κατάκοιτου. Οι Γερμανοί εισαγγελείς επιβεβαίωσαν ότι «ένα άγνωστο πρόσωπο» είχε τραβήξει στιγμιότυπα και τα πρόσφερε για «υψηλά χρηματικά ποσά». Χαρακτήρισαν την πράξη ως «παραβίαση του προσωπικού εύρους της ζωής του» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής».

Σουμάχερ: Συγκλονίζει η σύζυγός του στο ντοκιμαντέρ του Netflix - Δεν ήθελε να πάει για σκι εκείνη τη μέρα

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το θρύλο της Formula1 Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε η σύζυγός του Κορίνα, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Φεράρι είχε αμφιβολίες πριν αποφάσισε τελικά να κάνει σκι στο θέρετρο Meribel, τη μοιραία ημέρα του σοβαρού ατυχήματος.

Η Κορίνα Σουμάχερ στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της από την πρώτη ημέρα του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ενώ έκανε σκι βρέθηκε εκτός της πίστας και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου η ίδια παραδέχεται ότι κάθε μέρα λείπει στην ίδια αλλά και στην υπόλοιπη οικογένεια.

«Ο Μίκαελ μου λείπει κάθε μέρα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια και τον πατέρα του, σε όλους όσοι είναι γύρω του», δηλώνει στο ντοκιμαντέρ, για τη ζωή του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 που κυκλοφορεί στο Netflix με τίτλο «Σουμάχερ».

«Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ - διαφορετικός, αλλά εδώ. Εξακολουθεί να μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα», δήλωσε συγκινημένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share