Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη: «Σπαράζει η καρδιά μου...»

Σε σοκ η παρουσιάστρια

4 Μαρτίου 2023 12:40
Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη: «Σπαράζει η καρδιά μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη με την ανάρτησή της για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. «Σπαράζει η καρδιά μου...» ήταν μόνο λίγα λόγια από τη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση και όπως αναφέρει «δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό της όλο αυτό που έχει γίνει», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή επίσης να συγκλονίζει.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

«Ψάχνεις μάταια τις λέξεις…δεν υπάρχουν για να εκφράσουν τον πόνο, τη θλίψη, το θυμό για την ανείπωτη τραγωδία που στέρησε τόσο άδικα τη ζωή τόσων ανθρώπων! Ένα ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο για τόσους συναθρώπους μας!!!

Πόσο κρίμα Θεέ μου!!!Θρήνος…

Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό,να περιμένω τη δική μου μανούλα…κ ξαφνικά κάποιοι να μη φτάνουν ποτέ!!!Κ ξαφνικά κάποιοι θα περιμένουν για πάντα!!

Θέε μου τι πόνος…

Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου!

Κουράγιο στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους,τα παιδιά τους!!!Μόνο κουράγιο….

Σπαράζει η καρδιά μου!

Πενθούμε όλοι μαζί σας!!!

Καλό Παράδεισο!

Υγ.Δυστυχώς σ´αυτή τη χώρα,δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ!!!!!».

«Δικάζει, λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι»: Αποθέωση για το Γιώργο Λιάγκα - Το Twitter με το μέρος του

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι χρήστες του Twitter πήραν το μέρος του και τον αποθέωσαν, καθώς θεώρησαν πως είπε αυτά που σκεφτόμαστε όλοι για την τραγωδία. Ο γνωστός παρουσιαστής δε «μάσησε» τα λόγια του και δίκασε με όσα είπε.

Σε σύγκριση με άλλους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και να τα βάλει με την κυβέρνηση, απευθύνοντας να αναλάβουν όσοι πρέπει τις ευθύνες τους. Πάντως το Twitter δεν είχε την ίδια γνώμη για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share