Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Ανατριχιάζει η Κατερίνα Δαλάκα - «Κάτι συνέβη την τελευταία στιγμή...»

Αποκάλυψε πρώτη φορά τι συνέβη τελευταία στιγμή και δεν ταξίδεψε με την μοιραία αμαξοστοιχία

3 Μαρτίου 2023 14:38
Τραγωδία στα Τέμπη: Ανατριχιάζει η Κατερίνα Δαλάκα - «Κάτι συνέβη την τελευταία στιγμή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Δαλάκα περιγράφει το πώς γλίτωσε από την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο θα ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο.

Η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, μέσα από ένα ηχητικό που ανέβηκε στο twitter αναφέρει πως έπαθε 40 εγκεφαλικά τη στιγμή που ενημερώθηκε για το δυστύχημα.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν κλείσει εισιτήριο με τη μοιραία αμαξοστοιχία. «Κάτι συνέβη την τελευταία στιγμή και δεν φύγαμε στις 19:30. Τυχαίνει μία δουλειά στον Δημήτρη και μου λέει “δεν θα προλάβουμε” και αλλάζω το εισιτήριο και κλείνω για 13:20. Ενώ τελειώνει το Survivor, ξεκινάω να βλέπω την είδηση στον ΣΚΑΪ και έχω πάθει 40 εγκεφαλικά. Δύο φορές μέσα στον μήνα, με έσωσε ο Θεός», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

Ήταν στο 4ο βαγόνι αλλά...: Θα είχαν σωθεί οι 3 ξαδέλφες αν δεν πήγαιναν στο κυλικείο την... λάθος στιγμή!

Σύγκρουση δύο τρένων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) λίγο έξω από τα Τέμπη, όπου μέχρι στιγμής οι νεκροί ανέρχονται στους 57 ανθρώπους με τους περισσότερους να είναι νεαρής ηλικίας. Δεκάδες είναι και οι τραυματίες, ενώ οι διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν αγνοούμενους μέσα στα συντρίμμια των τρένων. Οι επιχειρήσεις στο σημείο της σύγκρουσης θα συνεχιστούν σήμερα Παρασκευή (3/3) και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι.

Σήμερα Παρασκευή (3/3) μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη ο 28χρονος Νίκος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Μεταξύ άλλων ο 28χρονος αναφέρθηκε και στα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, τις οποίες είδε λίγο πριν το δυστύχημα.

«Ήμασταν στο τέταρτο βαγόνι, ήταν δύσκολο να βγούμε γιατί είχε σπάσει η πόρτα. Όταν βγήκαμε είχε ήδη πάρει φωτιά το τρίτο, από εκεί βλέπαμε, ήταν στα δύο μέτρα. Πριν τη σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει κάτι, ούτε κάποια συνομιλία. Αισθανθήκαμε το τράνταγμα, δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει τζάμια από την άλλη μεριά του βαγονιού, πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές.

Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα. Ήταν το τυχερό μου. Θυμάμαι τα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους που άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς και είπαν “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε” γιατί δεν είχε να κάτσουν και οι τρεις. Την άλλη μέρα που το διάβασα, σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο», είπε ο 28χρονος Νίκος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share