Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένα...»

Τι εξομολογήθηκε για την αείμνηστη ηθοποιό;

3 Μαρτίου 2023 10:12
Αποκαλυπτικός ο Απόστολος Γκλέτσος: «Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν αποκαλυπτικός, μιλώντας για τη Ζωή Λάσκαρη και χαρακτηρίζοντας της ως ένα «γενναίο πλάσμα». Με την ευκαιρία, δείτε το σάλο που προκλήθηκε με τη διαθήκη της ηθοποιού.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας αποχαιρέτησε τη δημοφιλή ηθοποιό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γενναίο πλάσμα με βαθιά συναισθήματα για το συνάνθρωπο, έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές όπως όλοι οι μπροστάρηδες και ταλαντούχοι... καλή αντάμωση αγαπημένη μας... Ζωίτσα».

Γκλέτσος Λάσκαρη ανάρτηση

Είχε πάρει θέση η Ζωή Λάσκαρη: «Αγκαλιάσαμε τον Απόστολο Γκλέτσο, ήταν άδικη η κόρη μου...»

Η Ζωή Λάσκαρη, υπήρξε πρώην πεθερά του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος είχε παντρευτεί την κόρη της για μόλις 17 μέρες. Η ίδια πριν φύγει από τη ζωή είχε πάρει θέση, λέγοντας πως ως οικογένεια είχαν αγκαλιάσει τον ηθοποιό, καθώς η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ήταν άδικη

Μιλώντας στον Alpha, η ηθοποιός είχε σχολιάσει και το γρήγορο διαζύγιο του Απόστολου Γκλέτσου με την κόρη της Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

«Στενοχωρήθηκε με το γρήγορο διαζύγιο. Με την κόρη μου δεν μιλούσα ούτε εγώ, ούτε ο πατέρας της και αγκαλιάσαμε τον Απόστολο. Είχε άδικο η Μαρία Ελένη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που είχαν χωρίσει.

Η Ζωή Λάσκαρη στο γάμο του Απόστολου Γκλέτσου με την κόρη της

Μάλιστα η Ζωή Λάσκαρη τον είχε στηρίξει στην απόφασή του να δημοσιοποιήσει ότι έχει «πάει» με άντρα και ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δυο μεριές», χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του «μαγκιά».

«Αυτό που είπε είναι μαγκιά. Πολύ μεγάλη μαγκιά. Και δεν είπε και τίποτα ο άνθρωπος! Όλοι αυτοί που βγαίνουν και το συζητάνε δεν τον έχουν ψήσει το ψάρι και από τις δύο πλευρές καμιά φορά; Δεν είναι κακό παιδιά. Η προσωπική ζωή του καθενός καπέλο του», είχε δηλώσει η Ζωή Λάσκαρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share