Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τελικά δεν τον ξύπνησαν: Κρίσιμες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Ανακοινώθηκε η παραμονή στη ΜΕΘ

Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του

28 Φεβρουαρίου 2023 18:56
Τελικά δεν τον ξύπνησαν: Κρίσιμες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Ανακοινώθηκε η παραμονή στη ΜΕΘ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το βράδυ της Πέμπτης 23/02, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο παρουσιαστής είναι διασωληνωμένος σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε χθεσινές δηλώσεις του, χθες, Καθαρά Δευτέρα (27/02) οι γιατροί θα προσπαθούσαν να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Τελικά, δεν έγινε η προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του tlife μετά από επικοινωνία με τη σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγελή, σήμερα Τρίτη 28/2 θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου ο γιος του και η σύντροφος του

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται και ο γιος του, Στέργιος Μικρούτσικος, ο οποίος βέβαια μαζί με την κα. Μαστραγγελή δεν μπορούν να τον δουν μέσα στην ΜΕΘ και περιμένουν υπομονετικά να ξυπνήσει και να τον δουν ξανά γερό και δυνατό πλάι τους.

«Είναι πολύ κρίσιμη η...» - Ραγαδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου (Video)

O Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend που βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Παράληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα ανέφερε η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη.

O γνωστός παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έντονη δύσπνοια και στη συνέχεια οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τη Δευτέρα 27/2 οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος.

«Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική.

Ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Συγκίνηση με την Κατερίνα Καινούργιου: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας...»

Σε μια δημόσια τοποθέτηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της σε συνεργάτη της, που δοκιμάζεται τις τελευταίες ώρες.

Η παρουσιάστρια θέλησε μέσω Instagram να στείλει το δικό της μήνυμα στήριξης στον συνεργάτη της Ανδρέα Μικρούτσικο για την νέα περιπέτεια που περνά με την υγεία του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γνωστής κλινικής των Βορείων Προαστίων με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή που απουσίαζε από την αρχή της εβδομάδας από το πόστο του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επιδεινώθηκε γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαία η είσοδός του στην Εντατική.

Η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να δείξει πως η σκέψη της είναι στον συνεργάτη της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία του και έγραψε: «Καλή δύναμη Αντρέα μου. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά».

Κατερίνα Καινούργιου για Μικρούτσικο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share