Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τον Άρη Καβατζίκη: «Τη χρονιά που η Μενεγάκη χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο έβλεπες...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

28 Φεβρουαρίου 2023 15:06
«Βόμβα» από τον Άρη Καβατζίκη: «Τη χρονιά που η Μενεγάκη χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο έβλεπες...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Καβατζίκης πέταξε «βόμβα» για τη χρονιά που είχε χωρίσει η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε βρεθεί μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Dot και είχε μιλήσει για όλα.

Ο Άρης Καβατζίκης, κάτα τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε και στο πώς βίωσε από πολύ κοντά τους χωρισμούς της Ελένης Μενεγάκη, της Τζένης Μπαλατσινού και της Φαίης Σκορδά. Με την ευκαιρία, δείτε τη συμφωνία που έκαναν 13 χρόνια μετά το διαζύγιο.

«Με τρεις γυναίκες που έχω συνεργαστεί στην τηλεόραση, χώρισαν και οι τρεις. Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν φταίω εγώ που χώρισαν. Τις χρονιές που χωρίσανε, τις έχω ζήσει.

Ήμουν εκείνη τη χρονιά που η Ελένη χώρισε με τον Γιάννη. Ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί έβλεπες μια γυναίκα, η οποία θρηνούσε κάτι που “έφευγε” και στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη.

Έζησα επίσης την τελευταία χρονιά του Πέτρου με τη Τζένη στο Mega, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά κι εκεί. Με τη Φαίη και τον Γιώργο δεν είχα καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Στην εκπομπή κυλούσαν όλα ρολόι, η μεταξύ τους σχέση ήταν άψογη», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε όσα ανέφερε:

Πολύ πριν την καταξίωση: Η Ελένη Μενεγάκη δίνει συνέντευξη με τη μητέρα της πριν 30 χρόνια!

Πολύ πριν την καταξίωση, η Ελένη Μενεγάκη είχε βρεθεί πριν 30 χρόνια στον αέρα της εκπομπής «Ciao ANT1» δίνοντας συνέντευξη μαζί με τη μητέρα της.

Τότε η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, είχε κάνει την αποκάλυψη ενός προφητικού ονείρου στην πρώτη και ίσως μοναδική τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαθήκη της παρουσιάστριας.

Μάνα και κόρη, καλεσμένες του Γιώργου Μαρίνου στο σόου που τότε καθήλωνε τους τηλεθεατές, είχαν μιλήσει για τη μοναδική σχέση που έχουν μεταξύ τους. Τότε, η κυρία Ζέτα είχε αποκαλύψει πως όταν είχε γεννήσει την Ελένη, δεν την ήθελε γιατί ήθελε να κάνει αγοράκι.

Πολύ πριν την καταξίωση: Η Ελένη Μενεγάκη δίνει συνέντευξη με τη μητέρα της πριν 30 χρόνια!

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη εκπομπή είχε πει πως πριν γεννήσει, είχε αγοράσει τα ρούχα και την προίκα του μωρού που περίμενε σε σιέλ αποχρώσεις. Λίγες μόλις μέρες πριν γεννήσει, όμως, είδε ένα προφητικό όνειρο που την έπεισε τελικά πως περίμενε να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

«Είδα δύο βιτρίνες με ρούχα παιδικά, σιέλ και ροζ» είχε πει η κυρία Ζέτα Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Πήγα να αρπάξω τα σιέλ όμως την τελευταία στιγμή είπα ότι τα ροζ είναι πιο ωραία και τελικά πήρα αυτά. Τότε κατάλαβα πως περίμενα κόρη και ήρθε η Ελένη».

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη είχε δηλώσει μάλιστα ότι η ομορφιά της κόρης της την βοήθησε στη δουλειά της αλλά ήταν εμπόδιο για τη προσωπική της ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share