Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το βίντεο που θέλει να ξεχάσει ο Αντώνης Κανάκης - Όταν παραπονιόταν στην Ευγενία Σαμάρα ότι δεν γδύθηκε για τους Ράδιο Αρβύλα

Μια στιγμή που μάλλον μετανιώνει

28 Φεβρουαρίου 2023 13:00
Το βίντεο που θέλει να ξεχάσει ο Αντώνης Κανάκης - Όταν παραπονιόταν στην Ευγενία Σαμάρα ότι δεν γδύθηκε για τους Ράδιο Αρβύλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης είχε κάνει πλάκα στην Ευγενία Σαμαρά με ένα βίντεο που μάλλον σήμερα θέλει να ξεχάσει. Ο παρουσιαστής παραπονιόταν ότι η ηθοποιός δεν γδύθηκε για τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο ίδιος της ζήτησε να μιλήσει για εκείνον και της έδωσε ένα συγκεκριμένο κείμενο για να μεταφέρει στο κοινό αυτά που εκείνος ήθελε να πει διαφορετικά… Με την ευκαιρία, αυτό είναι το εξοχικό του Αντώνη Κανάκη στη Χαλκιδική.

Εκείνη απάντησε πως θέλει να πει τα δικά της και εκείνος είπε στην συνεργάτιδά του πώς έχει στην κατοχή του ένα βίντεο…. υποχρεώνοντας την… να απαντήσει «Έγινε Αντώνη στείλε μου το κείμενο».

Όπως αναφέρει το nassoblog.gr, ήταν το 2018 όταν έκανε πλακίτσα μέσω της εκπομπής στην πρώην συνεργάτιδα του. Αλλά ακόμη και ως πλακίτσα… δεν περνά το μήνυμα… πώς ένα βίντεο μπορεί να λειτουργήσει ως μέσω πίεσης κάποιου για να κάνει αυτό που θέλει;

βίντεο Κανάκη και Ευγενίας Σαμαρά

Το παράπονό του Αντώνη Κανάκη στην Ευγενία Σαμαρά

Το μακρινό 2015 ο Αντώνης Κανάκης όχι μόνο είχε ξεσπάσει αλλά αλλά είχε βρει και συμπαραστάτες τους υπόλοιπους «Αρβύλες» σε αυτή την επίθεση που εξαπέλυσε, με ευθείες βολές και νύξεις για αχαριστία, κατά της Ευγενίας Σαμαρά. Τότε η ηθοποιός είχε αφήσει την εκπομπή για να πρωταγωνιστήσει στην σειρά «Εκδρομή» του ΑΝΤ1.

Στo βίντεο που παίχτηκε τότε, η Ευγενία, γδύνεται στην κάμερα και μένει μόνο με τα εσώρουχα, με τον Αντώνη να σχολιάζει μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Ούτε μια φορά δεν το έκανε αυτό στο “Ράδιο Αρβύλα”! Ούτε στον αέρα, ούτε πίσω από τις κάμερες». Nα αναφέρουμε πάντως πως το κερασάκι στην τούρτα το πρόσθεσε ο συνεργάτης της εκπομπής Στάθης Παναγιωτόπουλος που πρόσθεσε στα λεγόμενα του παρουσιαστή, πως επρόκειτο για την «νούμερο ένα αχαριστία της».

Ξεπέρασε εύκολα Κανάκη και Χολίδη: Αυτός ο επιχειρηματίας είναι ο πατέρας του παιδιού της Χριστίνας Μουστάκα (video)

Η Χριστίνα Μουστάκα αποτελούσε κάποτε ένα από τα «καυτά» ονόματα της showbiz, τόσο για την «εκρηκτική» της παρουσία στο «Ράδιο Αρβύλα» όσο και για την προσωπική της ζωή, απασχολώντας με τις σχέσεις της.

Με τον Αντώνη Κανάκη, άλλωστε, λεγόταν ότι είχαν σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα αν και ποτέ οι ίδιοι δεν το επιβεβαίωσαν. Ο παρουσιαστής το 2010 ήταν φουλ ερωτευμένος με την συμπαρουσιάστρια της εκπομπής και πολλοί έκαναν λόγο για σχέση ζωής.

Την ίδια περίοδο φημολογείτο, μάλιστα, ότι ο Αντώνης Κανάκης είχε κάνει πρόταση γάμου στη Μουστάκα. Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με όσα ανέφερε τότε το Ciao, είχε ήδη αγοράσει ένα πανάκριβο μονόπετρο για να συνοδέψει την πρόταση στην καλή του.

Για ακόμη μια φορά, όμως, ο ίδιος ήταν αρκετά περιπαικτικός με τα δημοσιεύματα, αποφασίζοντας να τα διαψεύσει με έναν ευφάνταστο τρόπο. Κι αυτό, γιατί σε μια από τις εκπομπές, όταν ήρθε η ώρα για τη στήλη του διαδικτύου, τη ρώτησε… πού ήταν το μονόπετρο που της πήρε, με αποτέλεσμα να γελάσουν συνωμοτικά, αν και ο Κανάκης είχε βρεθεί κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας με Ελληνίδα ηθοποιό.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της από τους Ράδιο Αρβύλα η Χριστίνα Μουστάκα κράτησε αποστάσεις από την τηλεόραση, αλλά έκανε μια νέα μεγάλη σχέση με τον τραγουδιστή, Χρήστο Χολίδη.

Ο χωρισμός της Χριστίνας Μουστάκα και του Χρήστου Χολίδη, άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα είχε αίσιο τέλος και ότι η Χριστίνα και ο Χρήστος θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποια είναι τα αίτια που έφεραν τον χωρισμό; «Ξέρουμε όλοι ότι τα περιοδικά έχουν τάση να μεγεθύνουν πολλές φορές τα πράγματα και να τα παρουσιάζουν διαφορετικά από ότι πραγματικά είναι! Επειδή το θέμα του χωρισμού μου από το Χρήστο είναι πολύ προσωπικό, θα ήθελα να παραμείνει έτσι. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι ο Χρήστος εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι και ένας άνθρωπος με πολύ καλή ψυχή. Πάντα θα τον σέβομαι, πάντα θα τον εκτιμώ και θα τον σκέφτομαι με πολλή αγάπη. Και όπως έχω πει και στον ίδιο, θα χαίρομαι πολύ να τον βλέπω να προοδεύει και να εξελίσσεται, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Τώρα τι έγινε ή δεν έγινε, είναι κάτι που ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο», απάντησε η Χριστίνα Μουστάκα στο «ΟΚ!».

Η νέα ζωή και ο πατέρας του παιδιού της

Η Χριστίνα Μουστάκα, πλέον, έχει αλλάξει ζωή. Έχει τη δική της επιχείρηση με ρούχα και, μαζί, ένα παιδί που έχει αποκτήσει από τον Αύγουστο του 2021, όπως είχε αποκαλύψει ο καλός της φίλος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση η Χριστίνα Μουστάκα λέγεται Άγγελος Μπούρας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Κινέτα, διατηρώντας δύο μαγαζιά εστίασης.

Το παιδί, πάντως, μοιάζει περισσότερο στην Χριστίνα, αν και είναι καρπός του έρωτα δύο πανέμορφων γονιών, έστω κι αν η πρώην παρουσιάστρια μας έχει παρουσιάσει συγκεκριμένα και όχι τόσο σαφή πλάνα του συντρόφου της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share