Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και για τον Κανάκη: Μου είπε «μάλλον έχεις καιρό να κάνεις σεξ»

Χυδαίος ο λόγος του

17 Δεκεμβρίου 2021 12:32
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και για τον Κανάκη:  Μου είπε «μάλλον έχεις καιρό να κάνεις σεξ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αρνητική της εντύπωση όταν συνάντησε τον Αντώνη Κανάκη με τα «σεξιστικά του αστεία» μοιράζεται η δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζούλη Αγοράκη.

Σε άρθρο της στο bovary.gr με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα -Γεμάτη σεξισμό και χυδαιότητα» αναφέρεται στο σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «χαζομπούλη», «πορνούλη», τονίζει πως δεν πιστεύει ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τις πράξεις του ενώ θεωρεί υποκρισία τα περί «είμαστε καλά παιδιά, εκείνος το παλιόπαιδο και δεν τα γνωρίζαμε. Έχουμε κόρες κ.λπ.».

Μάλιστα για τον Αντώνη Κανάκη επισημαίνει πως ο «γόης» είχε ξεφτιλίσει δημόσια τη Μάνια Ντέλου, καθώς είχε βγάλει μια φωτογραφία της και έλεγε «μοντέλα που πάνε με άντρες μόνο για τα λεφτά».

«Αν αυτό δεν είναι revenge, τότε πώς ορίζεται η εκδίκηση; Υπάρχει στα αρχεία σίγουρα αυτή η εκπομπή. Τι απαντάει για αυτήν ο κύριος Κανάκης;» διερωτάται.

Κανάκης Ντέλου
Αντώνης Κανάκης - Μάνια Ντέλου

Παράλληλα, εντύπωση της είχε προκαλέσει μια συνάντησή τους στη Θεσσαλονίκη πριν από 10 χρόνια σε ένα εστιατόριο.

Σύμφωνα με την ίδια, ο γνωστός παρουσιαστής όταν είδε όρθιες «κάτι νόστιμες κοπελίτσες», άρχισε να λέει «χυδαία και σεξιστικά αστεία», με την ίδια να αντιδρά.

«Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: ''Κούκλα μου, μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ''. Το είπε ακόμα πιο χυδαία» ισχυρίζεται η δημοσιογράφος.

«Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική» συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share