Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Έριξε «βόμβα» για τους χωρισμούς με Χατζηγιάννη και Ρέμο η Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά από τόσα χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει...»

Τα είπε όλα η παρουσιάστρια!

28 Φεβρουαρίου 2023 11:06
Έριξε «βόμβα» για τους χωρισμούς με Χατζηγιάννη και Ρέμο η Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά από τόσα χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δει τον εαυτό της να εμπλέκεται κατά καιρούς σε δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, έχοντας υπάρξει σε σχέση με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Αντώνη Ρέμο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, που εξακολουθεί να έχει... τα τυχερά της, απέκτησε ξαφνικά μία φοβία με τις συνεντεύξεις για την οποία μίλησε στον παρουσιαστή της εκπομπής The 2Night Show εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο τις έχει περιορίσει σημαντικά.

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για... την φοβία της

«Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά, ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και γι’ αυτό τις σταμάτησα», είπε αναφερόμενη στην αναπαραγωγή των συνεντεύξεών της.

«Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Και τότε, δεν έδινα πολλή σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά, κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί», συνέχισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ξεκίνησε ως μοντέλο, έγινε ηθοποιός και παρουσιάστρια σε διάφορες ζώνες και concepts της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει υπάρξει μέσα στο «σύστημα» για πολλά χρόνια. Και πλέον, η Ζέτα Μακρυπούλια, έχει αποφασίσει να το υπηρετεί «επιλεκτικά» κι είναι δικαίωμά της.

«Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη. Όπως και αυτό που λέγανε ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, με το Ρουκ Ζουκ απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα», σημείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share