Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν σηκώνει κουβέντα η Σία Κοσιώνη: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε...» - Η συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ξεκαθάρισε το τοπίο η δημοσιογράφος

25 Φεβρουαρίου 2023 12:56
Δεν σηκώνει κουβέντα η Σία Κοσιώνη: «Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε...» - Η συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη αποφεύγει τις συνεντεύξεις και ιδίως τις δηλώσεις για την προσωπική της ζωή. Σε μία από τις σπάνιες φορές που μίλησε για τα προσωπικά της αποκάλυψε την συμφωνία που έχει κάνει με τον σύζυγο της Κώστα Μπακογιάννη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Δημάρχου Αθηναίων για την σπεσιαλιτέ της συζύγου του.

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη

«Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Κώστα. Διακριτικά εμείς είμαστε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να προβάλουμε την προσωπική μας ζωή. Ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο πιάτο του. Εσύ κάνεις αυτό κι εγώ κάνω αυτό».

Για το αν του ζητάει ρουσφέτια, η Σία Κοσιώνη λέει: «Να βοηθήσω ανθρώπους στη γειτονιά μας, π.χ. «Κυρία Κοσιώνη κοιτάξτε τη λακκούβα και τον δρόμο», φυσικά. Προφανώς, συνέχεια, κάθε μέρα. Τ’ ακούει ο δήμαρχος, τ’ ακούω κι εγώ μαζί. Αλλά είμαι και αποτελεσματική, τα διεκπεραιώνω. Δεν θα έρθει ποτέ να μου πει «παίξε αυτό το θέμα» ή «βοήθησε τον άλλον». Επ’ ουδενί».

«Βόμβα» από Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Με τη Σία Κοσιώνη δεν...»

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, το bullying που έχει δεχτεί -ακόμα και στην περίπτωση που εξέταζε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ- αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Σία Κοσιώνη, μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με την ευκαιρία δείτε ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της πολιτικού.

«Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες “χαμένες” υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε “Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε”» είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή.

«Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε “Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει”» λέει γελώντας.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου λέει: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».

Για τις σχέσεις της με τα τηλεοπτικά πρόσωπα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν μιλάει με τη Σία Κοσιώνη, εκτιμά τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και για τον Δημήτρη Οικονόμου λέει: «τι να πω; Ουδέν σχόλιο».

Τέλος, εξομολογείται ότι έχει δεχθεί bullying: «[…] να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share