Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Ελένης Μενεγάκη: «Σε τρεις μήνες από σήμερα...»

«Η πίεση που υπάρχει στη ζωή...»

22 Φεβρουαρίου 2023 15:12
Αποκαλύψεις «φωτιά» Ελένης Μενεγάκη: «Σε τρεις μήνες από σήμερα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόφαση της Ζέτας Μακρυπούλια να δίνει πλέον ελάχιστες συνεντεύξεις σχολίασαν το μεσημέρι της Τετάρτης 22/2 η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της. Παράλληλα, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της, Λάουρα!

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως κατανοεί τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη στάση της, τονίζοντας πως ο κόσμος βλέπει μόνο την καλού τους πλευρά στον τηλεοπτικό αέρα και δεν ξέρει τι μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας…

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη: «Την καταλαβαίνω τη Ζέτα. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια σε έναν τέτοιο χώρο που ένας που δεν είναι μέσα, δεν καταλαβαίνει απολύτως τι συμβαίνει, πώς πιέζεται ο καθένας από τη μεριά του, τι έχει να αντιμετωπίσει κάθε μέρα. Βλέπει μόνο το καλό μας κομμάτι, τη στιγμή μας που είμαστε στον αέρα…

Η πίεση που υπάρχει στη ζωή όλων μας, που με έναν τρόπο μπορεί να επηρεάζει λίγο την προσωπική μας ζωή, το γύρω-γύρω, το οικογενειακό, τις παρέες με τους φίλους σου, λίγο τη διάθεσή σου ρε παιδί μου… Αυτό δεν φαίνεται. Γι’ αυτό λέω ότι την καταλαβαίνω. Πολλά πράγματα μπορεί να τα νιώθω, χωρίς ο άλλος να μου τα πει. Κι εγώ σε αυτόν τον χώρο είμαι. Πολλά πράγματα δεν τα λέμε, αλλά τα καταλαβαίνουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό θέλω να πω.

Είναι αυτό που λες ότι σε αυτή τη φάση, δεν θέλω να με ταράξει κανένας. Φαντάζομαι ότι σε τρεις μήνες από σήμερα, σε έναν χρόνο, το καλοκαίρι, να μας τα πει τελείως διαφορετικά και να είναι η ίδια σε μία άλλη φάση. Θέλει τον χρόνο και τον χώρο της. Της εύχομαι να κάνει μία σωστή επιλογή σε αυτό που θέλει θα προκύψει για την επόμενη σεζόν».

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους – «Συμβαίνουν κι αυτά»

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου με με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Όταν είχα πρωτοδώσει κινητό στον γιο μου, του είχα δώσει το παλιό μου. Ο Γιάννης, ο μπαμπάς του ο Λάτσιος, τον έχω αποθηκευμένο “Γιάννη Λάτσιο”. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη κόντρα του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο γιος μου τον είχε “Daddy Cool” και μέχρι να πάω να το φτιάξω, μου έβγαινε στις επαφές “Γιάννης Λάτσιος – Daddy Cool”», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη η οποία είχε συγχρονίσει το κινητό τηλέφωνο του γιου της με το δικό της.

Και σχολίασε: «Με φαντάζεστε εμένα να σηκώνω το κινητό; Συμβαίνουν κι αυτά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share