Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αδειάζει» το σύντροφό της η Πόπη Τσαπανίδου: «Μένω μόνη μου στην Κηφισιά γιατί...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

15 Φεβρουαρίου 2023 13:59
«Αδειάζει» το σύντροφό της η Πόπη Τσαπανίδου: «Μένω μόνη μου στην Κηφισιά γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Πόπη Τσαπανίδου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» και είχε δώσει μια απολαυστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με τις κόρες της, είχε εξηγήσει γιατί μένει μόνη της στην Κηφισιά χωρίς το σύντροφό της, Νίκο Ιατρού, αλλά και πώς καταφέρνει να παραμένει σέξι στα 52 της.

Επίσης, καλεσμένη στο ΦΜ Live είχε βρεθεί παλαιότερα η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου κάτι «πικάντικο» για την ίδια!

«Με τον σύντροφό μου...»

«Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος;

Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη κι αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», δήλωσε η γοητευτική παρουσιάστρια.

Τίναξε τη μπάνκα στον...αέρα η Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός ήταν ο μισθός που έπαιρνε από τον ΣΚΑΪ

Τι θα μπορούσε να κάνει την Πόπη Τσαπανίδου να πάρει τελικά την απόφαση να μεταγραφεί από την Κρατική Τηλεόραση στον ΣΚΑΪ; Ε, δεν θέλει και μεγάλη σκέψη. Μια καλύτερη οικονομική συμφωνία, η οποία αναλογούσε στο μισθό της σε ένα εξαψήφιο ποσό. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το αυτοκίνητο-θηρίο που έχει.

Μπορεί να μιλάμε για το μακρινό 2010, όταν ούτε η ίδια δε φανταζόταν τη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ακόμα και σήμερα το ποσό που έκλεισε στο συμβόλαιο της είναι αρκετά υψηλό για πολλούς.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, η αμοιβή της ήταν αρκετά αυξημένη, ενώ το συμβόλαιο που της προσέφεραν ήταν για τρία χρόνια, προκειμένου συμφωνήσει με την ιδιοκτησία του μεγάλου καναλιού στο Π. Φάληρο για την μετακίνηση της απ' την δημόσια τηλεόραση.

μισθός Πόπης Τσαπανίδου από ΣΚΑΪ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό της ετήσιας αμοιβής της άγγιζε τότε τα 275 χιλ. ευρώ, αυξημένο κατά 25 χιλ. ευρώ σε σχέση με τις αποδοχές που είχε απ' την ΕΡΤ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share