Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Πάνω από 40 χρόνια: Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Εκείνος γεννημένος το 1939 και εκείνη...

14 Φεβρουαρίου 2023 23:54
Πάνω από 40 χρόνια: Αυτή ήταν η διαφορά ηλικίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε όσο κανείς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας την κεντρική παρουσιάστρια από το πουθενά. Η σχέση τους, που αποκάλυψε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν γνωστή στους ανθρώπους των media. Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα την τεράστια διαφορά ηλικίας τους.

Μέχρι τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον κόσμο των media.

Με καταγωγή από τη Ρόδο πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα.

Η ίδια ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά στη συνεργασία της με τους υπόλοιπους.

διαφορά ηλικίας Δημήτρη Κοντομηνά και Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ένα από τα κύρια προβλήματα της εκπομπής ήταν πως αποχωρούσαν πολλοί συνεργάτες της παρουσιάστριας και, το κυριότερο, τα νούμερα που έκανε δεν ήταν καθόλου καλά, ούτε στο δυναμικό αλλά ούτε και στο νεανικό κοινό.

Έτσι η «σχέση» με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά έληξε άδοξα και ο καθένας πήρε το δρόμο του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συνεχίζει μέχρι σήμερα τα τηλεοπτικά της βήματα.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά τους στοιχεία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1987, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς στις 3 Ιουνίου 1939. Συνεπώς το ζευγάρι το χώριζαν 48 χρόνια!

Αποκάλυψη Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας...» - Η άγνωστη συγγένειά τους

Πριν από λίγους μήνες ο Δημήτρης Κοντομηνάς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να «βυθίζεται» στο πένθος, καθώς οι δυο τους ήταν χρόνια στενοί φίλοι.

Τότε και με αφορμή την απώλεια του, ο γνωστός παρουσιαστής είχε μιλήσει για τον επιχειρηματία, ενώ εντύπωση μας είχε κάνει και η άγνωστη συγγένεια που ήρθε στο φως.

Οι δυο τους δεν ήταν μόνο δύο καλοί φίλοι, αλλά και κουμπάροι, καθώς ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν εκείνος που τον είχε παντρέψει με τη Δήμητρα Ρουμπέση. Με την ευκαιρία αυτές είναι οι καυτές αποκαλύψεις για το διαζύγιό τους.

Γάμος Μικρούτσικου Κοντομηνάς

«Ένας εμβληματικός επιχειρηματίας ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αλλά και εμβληματικό πρόσωπο στη διαδικασία της τηλεόρασης. Ο Alpha είναι δημιούργημά του. Το κτίριο στο οποίο εμείς σήμερα κάνουμε τις εκπομπές ήταν μία αγορά… Μάλιστα στην προτροπή του να γίνει το Dream Show από εμένα, ήρθε μετά από λίγο καιρό και μου είπε “αγόρασα ένα κτήμα, θα στήσουμε, θα φτιάξουμε κτίρια”. Το λέω αυτό επειδή είμαστε μέσα εδώ», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας γενναιόδωρος και πολύ τρυφερός άνθρωπος»

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας γενναιόδωρος και πολύ τρυφερός άνθρωπος. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον δω διότι ενάμιση μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου, τον αναζήτησα στο τηλέφωνο. Εγώ, λόγω προσωπικής υπερηφάνειας, δεν τον έπαιρνα στην καταστροφή μου για να μην τον επιβαρύνω ψυχολογικά. Ένα μήνα πριν πεθάνει ο αδελφός μου είπα ότι πρέπει να βρω τον Δημήτρη. Και τον πήρα στο προσωπικό του τηλέφωνο και το σήκωσε η γραμματέας του και μου είπε ότι είναι στο Υγεία, είναι άρρωστος. Τη ρώτησα αν μπορώ να τον δω και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσει. Μετά έμαθα ότι δεν τον έβλεπε κανείς, παρά μόνο οι δικοί του άνθρωποι. Και τουλάχιστον εγώ έμενα με τη γλύκα ότι πέρασε και αυτό το διάστημα, ζει, ζει, ζει…» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθω την συντριβή του χαμού»

«Εγώ προσωπικά νιώθω την συντριβή του χαμού ενός ανθρώπου, ο οποίος πάρα πολλούς ανθρώπους τους βοήθησε ουσιαστικά. Για μένα είναι πρωτογενής φυσιογνωμία που χάθηκε, αλλά αφήνει το αποτύπωμά του. Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος όμως θα χαιρόταν να τρώμε όλοι μαζί και όχι να τα τρώει μόνος του. Η χαρά του ήταν, ό,τι χώρους είχε και είχε παντού, να τους έχει γεμάτους κόσμο και να τους κάνει να χαίρονται» είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share