Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καυτές» αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ανδρέα Μικρούτσικου – Δήμητρας Ρουμπέση: Το τρίτο πρόσωπο και το σήμερα

Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός

26 Οκτωβρίου 2022 11:23
«Καυτές» αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ανδρέα Μικρούτσικου – Δήμητρας Ρουμπέση: Το τρίτο πρόσωπο και το σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 16 Ιανουαρίου 2005, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, Ανδρέας Μικρούτσικος και Δήμητρα Ρουμπέση επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Κουμπάρος του ζευγαριού, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Το διαζύγιο, όμως, δεν άργησε να έρθει.

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 αποκάλυψε ότι στο γάμο τους υπήρχε και τρίτο πρόσωπο και μάλιστα πρόσωπο που είχε σχέση με το σπίτι τους. Είπε ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο απέβησαν, όμως, άκαρπες με αποτέλεσμα το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο.

«Καυτές» αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ανδρέα Μικρούτσικου – Δήμητρας Ρουμπέση: Το τρίτο πρόσωπο και το σήμερα

Η ίδια είπε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να φέρει ισορροπία στη σχέση της, ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη συμβούλευε να μην παρεξηγεί καταστάσεις και στη συνέχεια έφυγε για Μήλο ενώ εκείνη του ζητούσε να μείνουν εδώ και να βρουν λύση στα αδιέξοδα της σχέσης τους.

Το διαζύγιο βγήκε συναινετικό τον Αύγουστο του 2009 αν και ο Αντρέας αρχικά δεν υπέγραφε.

Δεν άργησε όμως, να έρθει και ο άντρας που την έκανε ευτυχισμένη, μετά από το τέλος του γάμου τους. Η σχέση της με τον 41χρονο τώρα Γιάννη Λιβέρη, που διατηρεί bistro beach bar στη Ζάκυνθο, ήταν μοιραία, αφού της χάρισε την ευτυχία και δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, τον Ηλία και τη Μαρία.

Η Δήμητρα Ρουμπέση είναι μία πολύ ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα και συχνά πυκνά αναρτά στο Instagram και στο Facebook τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδάκια τη. Δείτε εδώ τι δουλειά κάνει σήμερα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου έφαγαν όλα τα σπίτια....Του είπα ντροπή σου..»

Στην εκπομπή Status στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

«Κάποιες διαδικασίες είχαν επισπευσθεί εν μέσω καλοκαιριού και κάποια στιγμή μου λένε μια επιταγή σφραγίστε την. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα σπίτια κι ότι ρευστό είχα. Δηλαδή μια ωραία πρωία βρέθηκα να έχω μόνο όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τον Ανδρέα Μικρούτσικo: «Είχα ντυθεί γριά ζητιάνα για να τον παρακολουθήσω» (Video)

«Καυτές» αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ανδρέα Μικρούτσικου – Δήμητρας Ρουμπέση: Το τρίτο πρόσωπο και το σήμερα

«Εκεί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ο αδερφός μου, ο Θάνος με τη γυναίκα του. Μπαίνει μέσα και μου λέει άκουσε να δεις, έχω μάθει τι έχει γίνει. Δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου, μια ζωή τη ζούμε. Σε καλύπτω πλήρως.

Θα σου δίνω μηνιάτικο κανονικό. Με συγκίνησε κι αυτό κράτησε για αρκετά χρόνια. Μετά ήρθε ο καρκίνος και του τα έφαγε όλα, πηγαίνοντας για θεραπείες, και τον Ιούνιο της χρονιάς που «έφυγε» μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά. Του είπα ντροπή σου που μου το λες, δεν θέλω. Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share