Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω αρχίσει να έχω...» - Το "άγνωστο" πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή (Video)

Τι απαντά στις φήμες ότι θα αναλάβει στην πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν

14 Φεβρουαρίου 2023 12:14
Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω αρχίσει να έχω...» - Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα με την υγεία του. Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι του συνέβη, κατά τη διάρκεια που έδινε συνέντευξη. Παράλληλα, νέα «μπηχτή» έριξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά.

«Ήρθε χθες η Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνουμε μια συνέντευξη για την Τσιμτσιλή και από την υπερένταση, έχω κάτι σαν προδιαβήτη και στεγνώνει το στόμα μου την ώρα που μιλάω και το έπαθα εκείνη την στιγμή.

Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν υπάρχει χειρότερο, κολλάει η γλώσσα μου πάνω στον ουρανίσκο και πίνω νερό. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε να κάνω καμπύλη σακχάρου», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά δεν τα λέω τυχαία, αλλά τα λέω γιατί έχουν να κάνουν με τα κιλά. Έχω αρχίσει να έχω ένα πρόβλημα ομιλίας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Τι απαντά στις φήμες ότι θα αναλάβει στην πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν

Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί μια φημολογία σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις συζητήσεις που κάνει για την πρωινή ζώνη και τη θέση του Γιώργου Λιάγκα.

Με αφορμή αυτό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στο Mega θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι δεν έχει κάνει καμία σχετική συζήτηση με το κανάλι και πως όλο αυτό που γίνεται είναι άσχημο και αγενές ως προς τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι αγένεια αυτό το πράγμα που γίνεται για τον Γιώργο Λιάγκα. Δε το κάνω ούτε από θέμα κολλητιλικίου ή ο,τιδήποτε άλλο, το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό. Με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή.

Είναι όμως αγένεια όταν ο άνθρωπος αυτός είναι στην ώρα του και τη δουλειά του και δουλεύουν άνθρωποι και υπάρχει μια ομάδα από ανθρώπους που εργάζονται και παίρνουν χρήματα από εκεί και πάνε και καλά όπως πάει το Πρωινό, να ακούγεται αυτό το πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ πολύ μεγάλη αγένεια και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασυζητήσουμε. Ούτε εγώ έχω συζητήσει με κανέναν για πρωινό. Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που κάνουν. Δε θα ήθελα να συμβαίνει σε μένα, οπότε, δε θα ήθελα να συμβαίνει και σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο.

Στα καλά καθούμενα εκεί που πάει στα δουλειά του, να του λένε ότι του χρόνου δε θα είσαι. Αν θα είναι ή δε θα είναι, θα μιλήσει με το κανάλι και στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν τι θα γίνει και τι θα αλλάξει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για πρωινό μέχρι τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share