Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξέρω πότε θα με...» - Νέα «μπηχτή» Γρηγόρη Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά

«Αυτό είναι δικαίωμά του αλλά...»

28 Ιανουαρίου 2023 14:12
«Ξέρω πότε θα με...» - Νέα «μπηχτή» Γρηγόρη Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά τις δηλώσεις για τις σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά και το παράπονό του παρουσιαστεί πως δεν επικοινωνεί πλέον μαζί του. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απάντησε μέσω της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο παρουσιαστής του ANT1 απάντησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

«Δεν ασχολούμαι με τον Νίκο, χαίρομαι πάρα πολύ που πάει καλά, αλλά ξέρω το ταλέντο του, τον εκτιμώ σαν παρουσιαστή, έχω πει αυτά που έχω πει και τα ξέρει. Επειδή με ρωτάνε γιατί έχουμε χαθεί με τον Νίκο, έχουμε χαθεί γι’ αυτό το πράγμα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γιατί δεν ανταποκρίνεται στην φιλία;

«Αυτό είναι δικαίωμά του, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής, όταν κάποια στιγμή μιλάω για τον Νίκο και για τα συναισθήματά μου σε ό,τι αφορά επί προσωπικού. Επί επαγγελματικού είναι ένας άνθρωπος που θα καθίσω να τον δω το μεσημέρι, κάθε φορά που θα τον δω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί της Παρασκευής αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera.

«Είπα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την Τετάρτη ότι έχω πρόβλημα με τον Νίκο Μουτσινά, δεν ασχολούμαι με τον Νίκο γιατί του έχω ζητήσει να με πάρει ένα τηλέφωνο να του δείξω κάτι και δεν με έχει πάρει 2,5 χρόνια και θα’ρθει τελικά η Ματίνα, ο Νίκος δεν νομίζω να με πάρει. Πιστεύω ότι κάποτε θα με πάρει τηλέφωνο για να το δούμε, ξέρω και πότε θα το κάνει», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ραδιοφωνικό αέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share