Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Πάρης Καραγιαννόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο τραγουδιστής του «Μαγκάβα Τουτ» - Η αποκάλυψη για Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα (Video)

«Μου λέει πες μας ένα...»

12 Φεβρουαρίου 2023 11:02
Πάρης Καραγιαννόπουλος: Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο τραγουδιστής του «Μαγκάβα Τουτ» - Η αποκάλυψη για Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο τραγουδιστής Πάρης Καραγιαννόπουλος 25 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο με την Άννα Βίσση «Μαγκάβα Τουτ» μιλά για τη ζωή του σήμερα αλλά και όσα θυμάται από την συνεργασία του δίπλα στην πετυχημένη τραγουδίστρια και τον Νίκο Καρβέλα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Αλέξανδρο Μπαρτζώκα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία με την Άννα Βίσση.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την Κλειώ Δενάρδου; Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου

«Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από την γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο», ανέφερε αρχικά ο Πάρης.

Η αποκάλυψη για το πραγματικό του όνομα

«Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε», ανέφερε ο Πάρης ο οποίος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα. «Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου»

Ο τραγουδιστής, κλείνοντας τη συνέντευξη, τόνισε πως θα συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά του, αφού αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share