Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

«Είμαστε κάτω από την ίδια στέγη...» - «Βόμβα» του Γιάννη Τσιμιτσέλη 5 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Λασκαράκη

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

7 Φεβρουαρίου 2023 18:58
«Είμαστε κάτω από την ίδια στέγη...» - «Βόμβα» του Γιάννη Τσιμιτσέλη 5 χρόνια μετά το διαζύγιο με τη Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη έχουν χωρίσει εδώ και μια πενταετία, ωστόσο φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, σκεπτόμενοι πρώτα το παιδί τους.

Ο ηθοποιός, για τον οποίο υπήρξαν φήμες για νέο γάμο, είχε δώσει συνέντευξη στη Real News, όπου απάντησε και για τη συνεργασία του τη νέα σεζόν στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την πρώην σύζυγό του.

Η αποκάλυψη του Τσιμιτσέλη για τη συνεργασία τους

Η νέα σεζόν φέρνει και μια νέα σειρά στο Mega. «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες με διαφορετικές ζωές, τις οποίες υποδύονται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη. Μίλησέ μας για το ρόλο σου…

Πρόκειται για μια κωμωδία που δείχνει τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες, σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Δεν θα έλεγα από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, δεν το βλέπω από αυτή την πλευρά.

Ουσιαστικά δείχνει τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες να ζουν τη δική τους καθημερινότητα. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ χιούμορ. Είναι μια καθαρή κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Εγώ υποδύομαι τον Γιάννη, με τον οποίο έχει σχέση η Μαίρη (Νίκη Λάμη). Ο Γιάννης είναι μία από τις σχέσεις της. Όλο χωρίζουν και όλο τα ξαναφτιάχνουν. Είναι λίγο τυχοδιώκτης, θέλει να βρει δουλειά, φοβάται να δεσμευτεί, εγκλωβίζεται κάθε φορά που νιώθει κάτι παραπάνω για μια γυναίκα, θέλει να είναι με τη Μαίρη και ταυτόχρονα δεν θέλει, γιατί αναζητεί και την ηρεμία του. Εκεί που πάει, λοιπόν, να κάνει ένα βήμα παραπάνω, το μετανιώνει.

Είναι πάρα πολύ ωραίο που παίζεται ξανά με τη Βάσω Λασκαράκη. Είναι ωραίο ως μήνυμα και ως εξέλιξη μιας σχέσης δύο πρώην συντρόφων που είναι και γονείς.

Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν υποδυόμαστε το ζευγάρι, όπως κάναμε στην «Πολυκατοικία». Συστεγαζόμαστε στα ίδια πλατό. Αυτό είναι ουσιαστικά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, μπορούμε να συνεργαστούμε.

Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share