Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

«Λύγισε» η Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν πάρα πολύ επώδυνος - Όταν κάναμε το πρώτο παιδί...» (Video)

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή;

6 Φεβρουαρίου 2023 19:02
«Λύγισε» η Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν πάρα πολύ επώδυνος - Όταν κάναμε το πρώτο παιδί...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπακοδήμου φιλοξενήθηκε στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" πριν μερικούς μήνες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και κριτής του J2US συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η Μαρία Μπακοδήμου βλέποντας την επαγγελματική της πορεία και σκεπτόμενη τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον στη τηλεόραση εξέφρασε την επιθυμία να κάνει ένα βραδινό late night με συνεντεύξεις καθώς αυτό θεωρεί ότι πια της ταιριάζει.

Δείτε επίσης: Νικήτας Αργυρόπουλος: Πανζουρλισμός με τον μεγάλο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου - Θα μπορούσε να είναι άνετα μοντέλο (photos)

Μιλώντας για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για τις σέξι εμφανίσεις της δήλωσε: "Έχω εκπαιδευτεί από μικρή στο να αντιμετωπίζω και να χειρίζομαι τα πάντα [...] Είμαι ένας άνθρωπος που για πολλούς λόγους αναγκάστηκα να ενηλικιωθώ πιο γρήγορα. Όλο αυτό κουβαλάει ένα φορτίο. Ένας άνθρωπος που ενηλικιώνεται πιο γρήγορα, στην ουσία δεν ενηλικιώνεται και ποτέ [...] Σε κάνει να είσαι έτοιμος σε όλες τις καταστάσεις και σου αρέσει να δίνεις μάχες για όλες τις καταστάσεις". Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να υποστηρίξει πως πια νιώθει καλύτερα τόσο εσωτερικά όσο κι εξωτερικά με τον εαυτό της αδιαφορώντας για τα σχόλια για τις εμφανίσεις της: "Πόσο σεξιστικό; Έλεος δηλαδή, φτάνει! Ό,τι θέλουμε φοράμε. Όπως θέλουμε κινούμαστε. Με όποιον θέλουμε κάνουμε παρέα. Τελείωσε αυτό. Δεν το διαπραγματευόμαστε. Δεν το συζητάμε".

Για το δύσκολο κι επώδυνο διαζύγιο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο εξομολογήθηκε: "Ο χωρισμός μου με τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή. Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν. Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη ότι θα χωρίσουμε όπου να 'ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί. Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα αλλά με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι, αλλά επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα σ' αυτό. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share