Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θανάσης Πανουργιάς: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός της Άννας Βίσση - Με τι ασχολείται (photos)

Ζει μόνιμα με τη Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη

6 Φεβρουαρίου 2023 17:00
Θανάσης Πανουργιάς: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός της Άννας Βίσση - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ο άγνωστος γαμπρός της Άννας Βίσση και σύζυγος της Σοφίας Καρβέλα, με την οποία μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη μαζί με τα δύο τους παιδιά. Όμως με τι ασχολείται;

Ο ίδιος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια έχει δώσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ως εκ τούτου ελάχιστοι γνωρίζουν το επάγγελμά του. Με την ευκαιρία, δείτε τι θα έκανε η Άννα Βίσση αν η κόρη της ήταν γκέι.

Ο γαμπρός της Άννας Βίσση είναι επιχειρηματίας που έχει ασχοληθεί με την εστίαση και γνώρισε τη Σοφία Καρβέλα όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών.

Η γνωριμία της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά και ο γάμος

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σοφία Καρβέλα, η πρώτη της γνωριμία με τον Θανάση Πανουργιά έγινε στην ηλικία των 19 ετών, το 2004, όπου και γρήγορα γίνανε ζευγάρι. Το 2007 ακολουθεί μια περίοδος χωρισμού, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2008, η Σοφία και ο Θανάσης δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όπου και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

Το 2016, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, το ζευγάρι υποδέχεται τον δεύτερο γιο τους. Ο Νίκος και ο Νέστορας αλλάζουν ριζικά την καθημερινότητα της Σοφίας Καρβέλα, η οποία έκτοτε μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα μαζί μας, μέσω instagram.

Ήταν Απρίλιος του 2015 όταν η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, δίπλα σε ελάχιστους φίλους.

γάμος Θανάση Πανουργιά και Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα λιτό λευκό look, έχοντας πάντα αγκαλιά τον πρώτο της γιο, ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2013. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ευάγγελος Μπούσης και ο Ιωάννης Πάππος.

Καρβέλα - Πανουργιάς: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο και η επανασύνδεση

Ο διευθυντής του περιοδικού OK! Νίκος Γεωργιάδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και έκανε άλλη μια αποκάλυψη λέγοντας πως η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς παρά το διαζύγιο είναι ξανά μαζί καθώς ξεπέρασαν την κρίση τους.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση - Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share