Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Άννα Βίσση: «Αν η κόρη μου ήταν gay θα της έλεγα...»

Τι εξομολογήθηκε;

13 Ιανουαρίου 2023 10:31
Κόλαφος η Άννα Βίσση: «Αν η κόρη μου ήταν gay θα της έλεγα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση, πριν μερικά χρόνια και με αφορμή τότε τη διεθνή ημέρα ενάντια στην ομοφοβία, είχε μιλήσει στην οργάνωση accept – ΛΟΑΤ Κύπρου για το ρατσισμό που βιώνουν οι gay, και πως θα αντιδρούσε αν μάθαινε πως η κόρη της είναι ομοφυλόφιλη.

«Πρέπει να δεχόμαστε, να είμαστε ανοιχτοί, να είμαστε ελεύθεροι… Είμαι ελεύθερος, σκέφτομαι ελεύθερα, δεν είμαι ρατσιστής και δέχομαι την ευτυχία των άλλων όπως ο καθένας θέλει να τη διαλέγει», δήλωσε η τραγουδίστρια. Με την ευκαιρία, δείτε την αυστηρή δίαιτα της τραγουδίστριας.

Η Άννα Βίσση τόνισε ότι αν η κόρη της ερχόταν να της πει ότι είναι ομοφυλόφιλη, δε θα την πείραζε καθόλου, αρκεί να ήταν ευτυχισμένη.

Δείτε τι δήλωσε:

Κόλαφος η Άννα Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας δεν ήταν ο έρωτας της ζωής μου...»

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ήταν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, που ακόμα και μετά το διαζύγιό τους παρέμειναν καλοί φίλοι μέχρι και σήμερα.

Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν έως τώρα άριστες σχέσεις, παρά τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει όσο ήταν ακόμα παντρεμένοι. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια για το χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα.

Για το αν ο Νίκος Καρβέλας ήταν ο έρωτας της ζωής της είχε ερωτηθεί στο παρελθόν η Άννα Βίσση. Όλοι θα περίμεναν να απαντήσει καταφατικά, εκείνη όμως προς έκπληξη πολλών απάντησε πως δεν ήταν εκείνος.

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Άννα Βίσση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα ο σημαντικότερος σύντροφος της ζωής μου ήταν ο Νίκος. Όμως, δεν ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Τώρα παραμένει ο καλύτερος μου φίλος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share