Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Αννίτα Πάνια: «Ο Νίκος Καρβέλας πάσχει από...»

Τι αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της;

6 Φεβρουαρίου 2023 16:37
«Βόμβα» από Αννίτα Πάνια: «Ο Νίκος Καρβέλας πάσχει από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν κάποιον καιρό η Αννίτα Πάνια στον Τάσο Τρύφωνα μίλησε για όλα και αποκάλυψε από τι πάσχει ο Νίκος Καρβέλας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Νίκου αλλά και τον αφοπλιστικό τρόπο με τον οποίον εκείνος την προσέγγισε για πρώτη φορά καθώς και πώς ερωτεύτηκε. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον Νίκο Καρβέλα.

Συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα είπε χαρακτηριστικά:

«Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους.

Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους».

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

«Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος μιλώντας για την τελετή του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της.

Μάλιστα, για τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ερωτικά ο Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε τα εξής:

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ».

Όσον αφορά την καριέρα της, η Αννίτα Πάνια είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος»

«Βόμβα» από Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας πρέπει να ήταν κρυφά ερωτευμένος με...» - «Κάγκελο» η Αννίτα Πάνια

Η Άννα Βίσση συναντήθηκε μέσω σύνδεση τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη μετά από αρκετό καιρό και οι δυο τους είχαν πολλά να πουν και κυρίως να θυμηθούν…Παράλληλα δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για την Άννα Βίσση.

Ήταν όμως μια συγκεκριμένη ανάμνηση την οποία συνόδευσε και από μία αποκάλυψη η Άννα Βίσση. Αποκάλυψη που αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη.

«Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου», είπε η Άννα Βίσση.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, απάντησε: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια»;

Με αυτή τη δήλωση, όπως είναι φυσικό, πρέπει να έμεινε...κάγκελο και η Αννίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share