Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Αυτός 56 και εκείνη...: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου!

Δεν τους φαίνεται!

5 Φεβρουαρίου 2023 15:04
Αυτός 56 και εκείνη...: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκονται εδώ και μια 30ετία περίπου στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας αφήσει το δικό τους «στίγμα» στην ελληνική τηλεόραση, αποτελώντας κι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Τον Απρίλιο που έρχεται ο δημοσιογράφος θα γίνει 56 ετών. Ποια η διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του;

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει.

Ο ένας βρίσκεται στο Mega και η άλλη στον Alpha, συνεχίζοντας να σημειώνουν ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας με τα χρόνια την εμπιστοσύνη του κοινού, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά, τα οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και... ανοίγουν τα φτερά τους.

Ακόμη πολύ νέοι...

Αμφότεροι, πάντως, είναι νεότατοι κι έχουν πολλά ακόμη να κάνουν στη ζωή τους. Ο Ευαγγελάτος, για παράδειγμα, είναι μόλις 56, κάτι που ίσως δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος, βλέποντάς τον τόσα χρόνια στην τηλεόραση.

Η Στεφανίδου, από την πλευρά της, έχει γεννηθεί στις 18 Απριλίου 1970 και θα κλείσει τα 53 της, έχοντας και μια πανέμορφη μητέρα. Και οι δύο, λοιπόν, έχουν πολλά ακόμη μπροστά τους.

Καταιγιστική η Τατιάνα Στεφανίδου: "Αν με απατούσε ο Νίκος..." - Η εξομολόγηση για τον Νίκο Ευαγγελάτο που σόκαρε

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν παραχωρεί δεν γίνεται να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της αποκάλυψε την σχέση που διατηρεί με τους πρώην της, αν έχει απιστήσει μέσα στην σχέση και τι θα έκανε αν την απατούσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share