Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

Είχε να μοιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η πεθερά του Νίκου Ευαγγελάτου (photo)

Δείτε την για πρώτη φορά

2 Φεβρουαρίου 2023 11:19
Είχε να μοιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτή είναι η πεθερά του Νίκου Ευαγγελάτου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και όπως φαίνεται είχε να μοιάσει μιας και η μητέρα της είναι επίσης πολύ όμορφη. Δείτε για πρώτη φορά την πεθερά του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει.

Ωστόσο, έχετε δει την κούκλα μητέρα της, Άννα Στεφανίδου;

πεθερά Νίκου Ευαγγελάτου

«Δεν μπορούσα να κλείσω μάτι, έβαλα το συναγερμό και...» - Η νύχτα θρίλερ της Τατιάνας Στεφανίδου μακριά από τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν δείξει πολλές φορές πόσο αγαπημένο ζευγάρι είναι, με τους δύο να έχουν μια υπέροχη σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τη συντροφικότητα του ενός προς τον άλλον, σε βαθμό μάλιστα... επεισοδιακό, αν λείψει αναγκαστικά κάποιος εκ των δύο.

Αυτό φάνηκε, τουλάχιστον, σε συνέντευξη της παρουσιάστριας, που είχε ζήσει έναν μικρό εφιάλτη μακριά από τον Νίκο, όπως είναι λογικό, καθώς οι δυο τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ζώντας τώρα στον παράδεισο των διακοπών τους.

Το βράδυ που έφυγε ο Ευαγγελάτος και η αγωνία της Τατιάνας

Η Στεφανίδου είχε αναφέρει τα εξής: «Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας».

Μπόρεσες να κλείσεις μάτι εκείνο το βράδυ που ήταν στην Κύπρο;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα.

Πως θα αντιδρούσες αν, για παράδειγμα, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκαζαν να μείνει στην Αθήνα εκείνο το καλοκαίρι;

Θα μέναμε όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών μας στην Αθήνα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα παιδιά και να πάμε μόνοι μας διακοπές. Και το ίδιο θα συνέβαινε αν οι δικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να φύγω. Είμαστε οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share