Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τίνα Παπαδέλλη: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη - Η διαφορά ηλικίας τους (photo)

Δείτε την για πρώτη φορά

4 Φεβρουαρίου 2023 16:37
Τίνα Παπαδέλλη: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη - Η διαφορά ηλικίας τους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι απόλυτα ευτυχισμένος στο γάμο του, έχοντας και τρία παιδιά, με τον έναν να ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τον άλλο με τη μουσική, προερχόμενοι από το γάμο με την Τίνα Παπαδέλλη, αλλά τον πιο μεγάλο να μην εμφανίζεται συχνά. Ποια είναι η διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του;

Ο γνωστός δημοσιογράφος από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα (Τίνα) Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά. Με την ευκαιρία, δείτε τη μεζονέτα που έχουν χτίσει στην Πεντέλη.

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, (εκείνος σήμερα 4/2 κλείνει τα 72) τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. «Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη» είχε δηλώσει.

Τίνα Παπαδέλλη και Γιώργος Παπαδάκης

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή του. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι η πρώην σύζυγός του και η νυν σύζυγός έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για τον πρώτο του γάμο και οι σχέσεις πρώην και νυν

«Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω. Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες», έχει δηλώσει.

σύζυγος Γιώργου Παπαδάκη

Η γνωριμία του με τη δεύτερη σύζυγό του, Kωνσταντίνα (Τίνα) Παπαδέλλη έγινε στον ΑΝΤ1, όπου δούλευαν και οι δύο. «Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει ‘αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις’. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα ‘μου είχες πει να την προσέχω.

Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου’. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της», έχει εξομολογηθεί στο «Πρωινό»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share