Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πισίνα και τεράστιος κήπος: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη (photos)

Δείτε το για πρώτη φορά

31 Ιανουαρίου 2023 16:41
Πισίνα και τεράστιος κήπος: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας εκ των κορυφαίων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης, με την εκπομπή του να έχει γράψει ιστορία και τον ίδιο φυσικά να το έχει εξαργυρώσει και στα οικονομικά του, κάτι που φαίνεται και στο επιβλητικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην Πεντέλη και έχει πισίνα και έναν τεράστιο κήπο.

Νέες εικόνες από τον προσωπικό χώρο του γνωστού δημοσιογράφου έχει δώσει στη δημοσιότητα ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο νεαρός που επίσης εργάζεται ως δημοσιογράφος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του, Αλίκης, και ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από το σπίτι της οικογένειάς του στην Πεντέλη.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς, η οικογένεια Παπαδάκη έχει μια τεράστια πισίνα, αλλά και ένα καλαίσθητο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες:

Πριν από χρόνια, μάλιστα, η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, «Μπαμ», είχε κάνει μια πλάκα στον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του, με το εξωτερικό του να δείχνει... ένα πραγματικό ανάκτορο.

Πάνω από μισό εκατομμύριο: Τόσα χρήματα «καθαρίζει» κάθε χρόνο ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ουσιαστικά συνώνυμο της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο φυσικά να ζει όλα της τα χρόνια, από τα πιο ένδοξα στα πιο δύσκολα. Πόσα χρήματα, όμως, «καθαρίζει» κάθε χρόνο;

Στην περίοδο των «παχιών αγελάδων», βέβαια, ο ιστορικός παρουσιαστής ήταν και από τους καλύτερα αμειβόμενους. Σύμφωνα με παλιότερες πληροφορίες, δεν είχε συμπεριληφθεί στις αρχικές περικοπές του σταθμού στην κρίση λόγω της πολυετούς παρουσίας του, λαμβάνοντας τότε περίπου 550.000 ευρώ τον χρόνο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι απολαβές του Γιώργου Παπαδάκη τότε και τώρα

Αργότερα, όμως, αναφέρθηκε στη μεγάλη μείωση, που είχε δεχθεί ο μισθός του. «Μου έχει γίνει μείωση 80% με 85% στον μισθό. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Θα ήταν απαράδεκτο να διεκδικούσα χρήματα περισσότερα την εποχή της κρίσης», είχε αναφέρει.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που έπαιρνε μισθό ετήσιο στα 550.000 ευρώ και η περικοπή έφτασε στο να παίρνει το 1/5 αυτών των απολαβών και παραπάνω, τότε αυτή τη στιγμή θα λαμβάνει γύρω στα 100.000 ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που μικρό δεν το λες και πάλι, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι τα καλύτερα δυνατά φέτος στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share