Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Αυτή είναι η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

3 Φεβρουαρίου 2023 13:56
«Βόμβα» από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: Αυτή είναι η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο «Direct» πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είναι οι σχέσεις της κόρης της Βάσως Λασκαράκη με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί δυο χρόνια. Με την κόρη μου έχω εξαιρετική σχέση. Ειδικά τώρα που είναι επτά χρονών η μικρή και υπάρχει επικοινωνία. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τη Βάσω Λασκαράκη.

Δόξα τω Θεώ κανένα παράπονο δεν έχω σε σχέση με τη διαχείριση της Βάσως με το παιδί και μένα. Θέλω να τη πάρω εγώ δυο μέρες τη μικρή; Πολύ ευχαρίστως. Δεν υπάρχουν καθόλου τέτοια ζητήματα.

κόρη Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βάσως Λασκαράκη

Με την Κατερίνα η μικρή τα πάει πολύ καλά. Οι φόβοι μου ήταν πως θα τα πάει η μικρή με την Κατερίνα, πως θα δέσει το πράγμα. Αν δεν κολλούσε, θα ήταν θέμα για μένα» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Όταν γνώρισα τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...» - «Βόμβα» της Κατερίνας Γερονικολού μετά το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Αποκαλύψεις έκανε η Κατερίνα Γερονικολού για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, μιλώντας για τη γνωριμία τους και το πώς αυτή εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τις συνήθειες του ζευγαριού, μιλώντας για το τι την κέρδισε σε εκείνον, τη στιγμή που έχουν ακουστεί μέχρι και φήμες για γάμο τους.

Τα λόγια της Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη

«Στην εκπομπή είναι τόσο περήφανος, που σε δύο επεισόδια είπε δημόσια πως τα ψάρια δεν ήταν δικά του, αλλά τα είχε αγοράσει. Στο δικό μας επεισόδιο εγώ δεν έπιασα ψάρι, αλλά ο Γιάννης έπιασε ένα και το απελευθέρωσε, επειδή ήταν μικρό.

Με παίρνει καμιά φορά στη βάρκα, αλλά... δεν αντέχω, γιατί δεν κατεβαίνει με τίποτα. Όταν τον γνώρισα δεν περίμενα να έχει τέτοιο πάθος με το ψάρεμα, αλλά είναι ίσως και λογικό, καθώς διαφορετικά παίρνουμε τέτοια ερεθίσματα, που θέλει να χαλαρώσει κοιτάζοντας το γαλάζιο. Είχε φτάσει σε σημείο να κάνει τρίτη δόση εμβολίου και την ίδια μέρα να θέλει να πάει για ψάρεμα.

Δεν τον είχα ερωτευτεί από την αρχή. Τον ήξερα επαγγελματικά και ο έρωτας ήρθε σταδιακά. Με κέρδισε που είναι τόσο αυθεντικός και ειλικρινής. Ξέρεις πως παίρνεις αυτό που είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share