Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο η Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Τι εξομολογήθηκε;

31 Ιανουαρίου 2023 16:35
Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο η Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών ήταν μαζί για 8,5 χρόνια και απέκτησε μία κόρη, την Εύα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς η Βάσω Λασκαράκη πήρε τον ρόλο στην Πολυκατοικία.

Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων.

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κάποιες φορές λοιπόν φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο λοιπόν έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες.

Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια.»

Πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα;

«Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή.»

Ανατροπή από τη Βάσω Λασκαράκη: «Το πρώτο ραντεβού μου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...»

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να έχουν χωρίσει, όμως παραμένουν οικογένεια για χάρη της κόρης τους, Εύας. Κάνοντας μια αναδρομή σε δηλώσεις της ηθοποιού, διαπιστώσαμε ότι είχε προβεί σε αποκαλύψεις αναφορικά με το πρώτο τους ραντεβού.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για το πώς είναι η σεξουαλική της ζωή.

Πριν αρκετά χρόνια, όταν ήταν στην αρχή η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την σχέση της.

Βάσω Λασκαράκη Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η ηθοποιός, η οποία ήταν τότε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην Καλή Χαρά» είχε εξομολογηθεί πώς ήταν το πρώτο ραντεβού τους. Δεν υπήρχε πρώτο ραντεβού, μιας και ήταν χρόνια φίλοι, έβγαιναν, ήταν 10 ώρες μαζί στο γύρισμα... και απλά όταν έγινε το "κλικ" πήγαν ένα ταξίδι στο εξωτερικό μακριά απ' όλους και απ' όλα! Αυτό ήταν το πρώτο ραντεβού της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share