Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Βάσω Λασκαράκη: «Για να μου δώσουν το ρόλο στην Πολυκατοικία έπρεπε να...»

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

30 Ιανουαρίου 2023 09:00
Κόλαφος η Βάσω Λασκαράκη: «Για να μου δώσουν το ρόλο στην Πολυκατοικία έπρεπε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη είχε δώσει συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη πριν λίγο διάστημα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, την δουλειά με τους γονείς της και αποκάλυψε τι της ζήτησαν για να της δώσουν το ρόλο στην Πολυκατοικία.

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «Πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις. Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη για τη σεξουαλική της ζωή.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη».

Κλείνοντας, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε: «Επέλεξα την σειρά “Σε ξένα χέρια” στην ΕΡΤ, γιατί μου άρεσε το σενάριο. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση. Δεν αποφασίζω να κάνω εκπομπή μόνη μου, είναι εύκολο να κάνω με τον Λευτέρη; Φοβάμαι!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share