Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου...» - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Τι εξομολογήθηκε για το διαζύγιο;

3 Φεβρουαρίου 2023 12:16
Αφοπλιστικός ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου...» - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Πρωινό» ο Χρήστος Πλαΐνης και σε μία κουβέντα για χωρισμούς και διαζύγια ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αφοπλιστικός, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει ξεπεράσει τον δικό του με τη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή παλιότερες δηλώσεις του ηθοποιού, που είχε πει πως ο χωρισμός των γονιών του στον στιγμάτισε, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό των γονιών του, όσο και στον δικό του χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά. Με την ευκαιρία, δείτε στις πόσες χιλιάδες ευρώ ανέρχεται ο μισθός του.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Εμένα με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά χωρισμός και παιδιά

Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ… Κι εμένα με στιγμάτισε. Όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι τεράστιο σοκ.

Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου.

Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Χρήστο Πλαΐνη να απαντά: «Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ».

Τη... σχόλασε κι εκείνη νωρίς του το κρατά ακόμη: Η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά το διαζύγιο με τη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, με τον παρουσιαστή κατά καιρούς να απασχολεί με σχέσεις του, αν και κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τα προσωπικά του.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονταν.

Είχε, μάλιστα, μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί, σχολιάζοντας παράλληλα και τις τηλεοπτικές επιλογές του ιδίου και της πρώην συζύγου του.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share