Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Ζει σαν κροίσος: Αυτός είναι ο μισθός που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

25 Ιανουαρίου 2023 10:41
Ζει σαν κροίσος: Αυτός είναι ο μισθός που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν κροίσος φαίνεται πως ζει ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μαστοράκη για τον μισθό που λαμβάνει κάθε μήνα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έκαναν...φτερά 500.000 από τους λογαριασμούς του με τη Φαίη Σκορδά.

Μεγάλο θέμα γίνεται για τους μισθούς των παρουσιαστών και αν αυτοί είναι τόσο φουσκωμένοι όσο στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως πλέον οι μισθοί στην τηλεόραση έχουν πέσει πολύ όμως κάποιοι ακόμη πληρώνονται πολύ καλά.

Ο Νίκος Μαστοράκης είχε βρεθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν χρόνια και μεταξύ άλλων ξεκίνησε κουβέντα για τους μισθούς στην τηλεόραση αλλά και συγκεκριμένα για τα λεφτά που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας.

μισθός Γιώργου Λιάγκα

Ο καλεσμένος του Νίκος Μαστοράκης του είπε: «Εσύ παίρνεις κάπου 25.000 ευρώ το μήνα, απ' οτι ξέρω» και τότε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας πλάκα του είπε στον αέρα της εκπομπής του "55.000 ευρώ" και ο Νίκος Μαστοράκης συνέχισε: «Α, 25 ήταν στο Mega!» Kαι ο Γιώργος γελώντας είπε: «Όχι 55 παίρνω, χωρίς τα μπόνους και τη Φαίη»!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει βέβαια αυτό ή αν έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως κάποια δόση αλήθειας θα έχει.

Δεν κράτησε τίποτα κρυφό η Μαρίνα Πατούλη: Η ερώτηση στο Γιώργο Λιάγκα για τη νέα του σύντροφο και η απάντησή του

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Λιάγκας συζήτησαν τα πάντα στο Πρωινό, την Πέμπτη. Στην κουβέντα τους συμπεριλήφθηκε και η προσωπική ζωή. Κάπου εκεί, η Μαρίνα Πατούλη αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα, επιστρέφοντας την ερώτηση για νέα σύντροφο…

Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρίνα Πατούλη ήταν ο εξής:

Γιώργος: Τα προσωπικά σου δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου; Δεν ξέρω αν έχεις σύντροφο ή είσαι μόνη σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να πορευτείς στη ζωή σου.
Μαρίνα: Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο, όμως με γεμίζει τόσο πολύ η δραστηριοποίηση με τα κοινά, όσο κι αν ακούγεται περίεργο.

Γιώργος: Σε φλερτάρουν οι άνδρες;
Μαρίνα: Όχι ιδιαίτερα.
Γιώργος: Γιατί δεν σε φλερτάρουν οι άνδρες;
Μαρίνα: Ξέρω εγώ… Ίσως με φοβούνται…

Γιώργος: Δεν θα ήθελες να βρεις έναν σύντροφο να περάσεις το άλλο μισό της ζωής σου;
Μαρίνα: Εσύ;

Γιώργος: Εγώ θέλω αλλά δεν…
Μαρίνα: Κι εγώ θέλω αλλά δεν…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share