Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χάρις Δαμιανού: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου - Με τι ασχολείται (photos)

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι

2 Φεβρουαρίου 2023 13:47
Χάρις Δαμιανού: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου - Με τι ασχολείται (photos)
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Δαμιανού έφερε την απόλυτη ευτυχία στον Γιάννη Καλλιάνο, καθώς εκτός από τη γνωριμία τους, του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε, το μονάκριβο γιο τους. Η ίδια παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι γνωρίζουν πώς είναι και με τι ασχολείται.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Καλλιάνου είναι η Χάρις Δαμιανού, η οποία είναι δερματολόγος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του μετεωρολόγου για τις επόμενες μέρες.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα δεν το περίμενα με τίποτα. Ο Γιάννης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, large άνδρας, με πολύ ωραία προσωπικότητα και χιούμορ. Περνάμε υπέροχα μαζί», είχε δηλώσει από την πλευρά της στο Star.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ το 2021 ήρθε στη ζωή το πρώτο του παιδί.

Πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Γιάννης Καλλιάνος

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει.

Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει.

Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα.

Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων», δήλωσε στο Star ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο Ηλιούπολης, με μάρτυρες τους δυο καλούς φίλους του Γιάννη Καλλιάνου, Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο.

γάμος Χάρις Δαμιανού και Γιάννη Καλλιάνου

O Γιάννης Καλλιάνος επέλεξε ένα γαμπριάτικο κοστούμι σε σκούρα μπλε απόχρωση, ενώ η Χάρις Δαμιανού ήταν πολύ κομψή μέσα στο λευκό, μίνι νυφικό της φόρεμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share