Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο ΑΝΤ1 θα πλήρωνε πρόστιμο, αν δεν...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη για Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνα Κανέλλη!

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

2 Φεβρουαρίου 2023 09:53
«Ο ΑΝΤ1 θα πλήρωνε πρόστιμο, αν δεν...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από Γιώργο Παπαδάκη για Ηλία Κασιδιάρη και Λιάνα Κανέλλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απάντηση σε μήνυμα τηλεθεατή για το γεγονός πως στο παρελθόν είχε καλέσει και ο ίδιος τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του, που κατέληξε μάλιστα στο βίαιο επεισόδιο με το χτύπημα στην Λιάνα Κανέλλη, έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ουσιαστικά είπε πως επιβλήθηκε στον σταθμό να προσκαλέσει είτε τον Κασιδιάρη είτε κάποιον άλλον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλιώς θα πλήρωνε πρόστιμο.

«Υποχρεώθηκε ο σταθμός από το ραδιοτηλεοπτικό να καλέσει μέλος της Χρυσής Αυγής. Έπρεπε να δοθεί τηλεοπτικός χρόνος ειδάλλως ο ΑΝΤ1 θα πλήρωνε πρόστιμο. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο μισθός του Γιώργου Παπαδάκη.

Μου επιβλήθηκε κι εμένα» ανέφερε μέσα από την εκπομπή του ο βετεράνος παρουσιαστής, δίνοντας έτσι τη δική του απάντηση για την εκπομπή που κατέληξε στο χαστούκι στην βουλευτή του ΚΚΕ.

Εξάλλου, σήμερα εκτός απροόπτου θα κατατεθεί και η πολυσυζητημένη ρύθμιση για το εκλογικό μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη και όσους έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ώστε να μπει φραγμός στην επάνοδο νεοναζιστικών μορφωμάτων στο Κοινοβούλιο. Κι εκεί «έκαστος εφ’ ω ετάχθη», αναφέρουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

«Είναι άλλο πράγμα ο πατέρας μου, εδώ και 10 χρόνια...» - Μίλησε «έξω από τα δόντια» ο Φοίβος για τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να αισθάνεται ως περήφανος πατέρας που ένας από τους γιους του, ο Φοίβος, ακολούθησε τα χνάρια του στη δημοσιογραφία, με το δεύτερο να αναφέρεται στη σχέση τους.

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη, δίπλα στη Μάριον μαθαίνω πολλά πράγματα», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο MEGA, ενώ πρόσθεσε ότι «η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτήν την ομάδα (σ.σ OPEN) και του χρόνου».

«Τα νούμερα τα κοιτάς, είναι όμως αρχή ακόμα. Είμαστε μια νέα εκπομπή. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα», σημείωσε ο ίδιος, ενώ εξήγησε ότι «είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο, βέβαια, η κριτική, άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που έκανε χαρακτηρισμούς μού είναι αδιάφορο».

Ο... μπαμπάς και η περίπτωση να συνεργαστούν

«Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δε βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία», ξεκαθάρισε ο Φοίβος Παπαδάκης, κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά, τονίζοντας: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω».

«Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, να είμαστε στην ίδια εκπομπή… δε νομίζω πως θα γίνει», είπε ο ίδιος για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι λόγω της δουλειάς, το σέβομαι, είναι μια δουλειά δύσκολη. Η μητέρα μου είναι πιο ήρεμη, μας βλέπει λιγότερο όλους πλέον», κατέληξε ο αγαπητός δημοσιογράφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share