Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάνω από μισό εκατομμύριο: Τόσα χρήματα «καθαρίζει» κάθε χρόνο ο Γιώργος Παπαδάκης

Αστρονομικό ποσό!

30 Ιανουαρίου 2023 12:37
Πάνω από μισό εκατομμύριο: Τόσα χρήματα «καθαρίζει» κάθε χρόνο ο Γιώργος Παπαδάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ουσιαστικά συνώνυμο της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο φυσικά να ζει όλα της τα χρόνια, από τα πιο ένδοξα στα πιο δύσκολα. Πόσα χρήματα, όμως, «καθαρίζει» κάθε χρόνο;

Στην περίοδο των «παχιών αγελάδων», βέβαια, ο ιστορικός παρουσιαστής ήταν και από τους καλύτερα αμειβόμενους. Σύμφωνα με παλιότερες πληροφορίες, δεν είχε συμπεριληφθεί στις αρχικές περικοπές του σταθμού στην κρίση λόγω της πολυετούς παρουσίας του, λαμβάνοντας τότε περίπου 550.000 ευρώ τον χρόνο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι απολαβές του Γιώργου Παπαδάκη τότε και τώρα

Αργότερα, όμως, αναφέρθηκε στη μεγάλη μείωση, που είχε δεχθεί ο μισθός του. «Μου έχει γίνει μείωση 80% με 85% στον μισθό. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Θα ήταν απαράδεκτο να διεκδικούσα χρήματα περισσότερα την εποχή της κρίσης», είχε αναφέρει.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που έπαιρνε μισθό ετήσιο στα 550.000 ευρώ και η περικοπή έφτασε στο να παίρνει το 1/5 αυτών των απολαβών και παραπάνω, τότε αυτή τη στιγμή θα λαμβάνει γύρω στα 100.000 ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που μικρό δεν το λες και πάλι, με τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι τα καλύτερα δυνατά φέτος στον ΑΝΤ1.

Καταπέλτης ο Γιώργος Παπαδάκης: «Μου άφησε το μωρό κι έφυγε...»

Πολλά είναι τα απρόοπτα που έχει ζήσει ο Γιώργος Παπαδάκης στον τηλεοπτικό αέρα μιας και μετρά τρεις δεκαετίες παρουσίας. Ένα από αυτά περιέγραψε στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", πριν από λίγες ημέρες.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", μετά απ' όσα είπε για τις αισθητικές επεμβάσεις, αναφέρθηκε στα απρόοπτα περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Πάμε να δούμε όσα είπε:

"Θα σου πω ένα απρόοπτο από την εκπομπή "3 στον αέρα". Ήταν δύο στούντιο στο ένα ήταν ο Νάσος και η Σεμίνα και στο άλλο εγώ. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας κύριος με ένα μωρό 6 μηνών. Μου λέει φωνάζοντας "κύριέ μου, αυτό το παιδί πώς θα το μεγαλώσω; Δεν έχω τη δυνατότητα" Μου αφήνει λοιπόν το μωρό και φεύγει" λέει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Αυτό έγινε το 1986, σήμερα το παιδί θα είναι 34 χρονών" λέει ο Γιώργος Παπαδάκης και προσθέτει: "Εγκαταλελειμμένο, χεσ…νο κι εγώ αποσβολωμένος. Σταματήσαμε την εκπομπή και ψάχναμε να βρούμε που είναι ο πατέρας του. Εγώ νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Αυτός ήταν ένας τηλεθεατής που αποφάσισε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο επειδή δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί του. Τον βρήκαμε μετά και τον βοηθήσαμε".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share