Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

«Τσακίζει κόκαλα» ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Επειδή και εγώ έχω...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του παρουσιαστή για τον καρκίνο (Video)

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό...»

1 Φεβρουαρίου 2023 22:01
«Τσακίζει κόκαλα» ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Επειδή και εγώ έχω...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του παρουσιαστή για τον καρκίνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Αντίνοο Αλμπάνη υποδέχτηκαν σήμερα στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια

Με αφορμή την περιπέτεια του ηθοποιού με τον καρκίνο για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως και εκείνος έχει στο περιβάλλον του έναν άνθρωπο με το ίδιο πρόβλημα και μέσω του ηθοποιού έχει πάρει δύναμη.

«Όλοι φαντάζομαι σε ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας σου. Έχεις μιλήσει πάρα πολλές φορές αλλά είναι και πολύ λογικό να το ρωτάμε, γιατί είσαι ένας άνθρωπος που ζει πάρα πολύ καλά τώρα» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο αυτό για όσους είτε έχουν ανθρώπους που είναι κοντά τους, είτε οι ίδιοι έχουν μία τέτοια ασθένεια… κι επειδή κι εγώ έχω στην οικογένειά μου ένα τέτοιο παράδειγμα, πάντοτε μου δίνει κουράγιο να βλέπω έναν άνθρωπο τόσο ζωντανό δίπλα μου, που να έχει περάσει αυτή την περιπέτεια» εξομολογείται στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αλήθεια σου λέω. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχεις κάνει» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Οι ογκολογικοί ασθενείς το γνωρίζουν ότι από κάποιο σημείο και μετά η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε τη ζωή μας και να φτιάξουμε έναν καινούργιο κόσμο, να βρούμε μία καινούργια ευτυχία μέσα από αυτό» του απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share