Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Φώτη Σεργουλόπουλο - "Όσοι άντρες δεν έπαιζαν με κούκλες και..."

Η έξαλλη απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

2 Ιανουαρίου 2023 19:58
Σάλος με τον Φώτη Σεργουλόπουλο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Στέλιου Παρλιάρου για τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Μαμά-δες» προβλήθηκε στο «Πρωινό». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκέφτηκα «τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει». Του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. χουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό».

Ακούγοντας τα όσα είπε, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό, αλλά θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά».

Στη συνέχεια, τόνισε πως όσοι άνδρες δεν έπαιξαν ως παιδιά με κούκλες, δεν σημαίνει πως δεν έγιναν καλοί πατεράδες.

«Είμαστε κάποιοι, οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie, αλλά δεν έτυχε. Το λέω για έναν πατέρα, με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;», δήλωσε.

"Κεραμίδα" από τον Φώτη Σεργουλόπουλο - Παραίτηση "βόμβα" από την εκπομπή του στην ΕΡΤ

To αγαπημένο δίδυμο Τζένη Μελιτά και Φώτης Σεργουλόπουλος, που βλέπουμε παρέα στην ΕΡΤ και στο ''Πρωίαν σε είδον τη Μεσηβρίαν'' έχει πολύ καλή χημεία στον αέρα της εκπομπής και αυτό φαίνεται καθημερινά μέσα από τα σχόλια και τις ατάκες, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για την σχέση του με τον Στέλιο Παρλιάρο.

Απολαυστικό ήταν το σκετς, που ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε ντυμένος με ρόμπα και από μέσα σακάκι. «Ύποπτος μου φαίνεσαι. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο; Στο εξωτερικό ήσουν; Τι έκανες στο εξωτερικό; Έχεις το βλέμμα του καπιταλιστή» ξεκίνησε η Τζένη Μελιτά. «Πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα έξω. Με δικά μου λεφτά πήγα. Τι πρόβλημα έχεις;» δικαιολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, λίγο πριν του βγάλει τη ρόμπα.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα ακριβό παλτό και φωτογραφήθηκε στα στενά του Λονδίνου, του είπε νόημα: «Πας καλά; Πήρες παλτό και έβαλες και φωτογραφία με αυτό στο Instagram; Εσύ που μου έχεις κοτσάρει τον Τσε Γκεβάρα στο καμαρίνι σου και μου το παίζεις Αριστερός;».

«Ήθελα λίγο να ομορφύνω. Βαρέθηκα πια το αμπέχονο και το καπελάκι του Μάο Τσετούνγκ να φοράω συνέχεια και να περπατάω με τα αρβυλάκια μου, που τα έχω εκατό χρόνια, για να σου δείχνω πόσο ταπεινός είμαι. Ήθελα να βάλω ένα χρώμα. Σχώρα με σε παρακαλώ, μη με καταγγείλλεις στον ινστρούχτορα», απολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και όλο το συνεργείο της εκπομπής είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Σε αυτό το χιουμοριστικό κλίμα κινείται κάθε τους εκπομπή και έτσι την Παρασκευή 9/12 για το κλείσιμο της εβδομάδας είδαμε τον Φώτη να κάνει μια μοναδική πλάκα στην Τζένη και στους τηλεθεατές.

Με αφορμή λοιπόν, την Εurovision (δείτε εδώ πως θα επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή), η οποία και καλύπτεται από το κρατικό κανάλι, είδαμε τον Φώτη να διεκδικεί μία θέση σε αυτήν.

Η Τζένη από τη μεριά της απόρησε με όσα άκουγε, λέγοντας του, πως δε μπορεί να φύγει έτσι απλά με εκείνον - στα πλαίσια χιούμορ - πάντα να υπογράφει επιτόπου την παραίτησή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share