Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

«Τη βγάζουν, τη βάζουν...» - "Άφωνη" η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της

«Καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί...»

1 Φεβρουαρίου 2023 19:52
«Τη βγάζουν, τη βάζουν...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Άφωνη" έχει μείνει η Ελένη Μενεγάκη με κάποιες επιλογές των παιδιών της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι ζήτησε ο Άγγελος Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη πριν ενηλικιωθεί

Ειδικότερα, με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις η Νάνσυ Νικολαΐδου ανέφερε ότι ο γιος της την έβαλε να τον πάει να αγοράσει φούτερ με κουκούλα. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε γιατί τα παιδιά της φορούν τις κουκούλες από τα φούτερ τους μέσα στο σπίτι.

«Όλοι τέτοια φοράνε. Και μέσα στο σπίτι μου. Καμιά φορά αναρωτιέμαι, λέω “γιατί κυκλοφορείτε με αυτά; Ότι δηλαδή τι;” Τη βγάζουν, τη βάζουν. Έχω και εγώ δε λέω, αλλά δε βάζω και τις κουκούλες μέσα στο σπίτι να κόβω βόλτες σαν την τρελή» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάθε μέρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος...» - «Βόμβα» για τη σχέση τους 13 χρόνια μετά το διαζύγιο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν αισίως χωρίσει 13 ολόκληρα χρόνια, έχοντας κάποτε πυροδοτήσει «βόμβα» στη showbiz, αλλά διατηρώντας πια εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την συνάντηση του πρώην ζεύγους μετά την πρεμιέρα της Ελένης στο Mega, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε κ εκείνος με την 51χρονη η και τον Μάκη Παντζόπουλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι, με την παρουσιάστρια εσχάτως να αναφέρεται στον προηγούμενο γάμο της.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τη σχέση Μενεγάκη-Λάτσιου

«Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε πολλή ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια της. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Όταν τελείωσε το κρασί που ήπιαμε με τη Μενεγάκη, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην σύζυγό μου και τα είπατε;”», εξήγησε ο Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Έχουν καθημερινή επικοινωνία, επειδή έχουν και παιδιά. Εκτός από τα παιδιά, έχουν και μία άριστη σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share