Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Δεν τον είχα δει ποτέ...» - Αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Όλα όσα «μαρτύρησε» η παρουσιάστρια

27 Ιανουαρίου 2023 22:00
«Δεν τον είχα δει ποτέ...» - Αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τον δεύτερο σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο και αποκάλυψε ένα περιστατικό από τον γάμο τους. Παράλληλα, δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη.

Με αφορμή τους κριτές των talent shows, ο Σάββας Πούμπουρας είπε πως όταν εκείνος ήταν στο Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1, ήθελε να ακούει τον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο θεωρεί έναν από τους καλύτερους κριτές που έχουν περάσει από σόου!

Συγκεκριμένα ο Σάββας είπε: «Ο Γιάννης Λάτσιος στο DWTS. Δεν είχε σχέση με χορό και ήταν ο καλύτερος κριτής για εμένα»!

Και η Ελένη Μενεγάκη είπε: «μου είχε φανεί τόσο απίστευτο που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Εγώ εκτός από τον γάμο μας και εκείνο ζεϊμπέκικο, δεν τον είχα δει ποτέ να χορεύει... δηλαδή πραγματικά το είπα με όλη μου την απορία. Παρεξηγήθηκα μετά και έλεγαν “τι λέει αυτή;”. Ήταν καταπληκτικό»!

“Ο Λάτσιος την χώρισε γιατί έμαθε ότι η Ελένη…”: Αποκάλυψη σοκ για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» είχε μιλήσει στο παρελθόν η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Πέσανε τα νούμερα και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της σε περιοδικά, υπονοούμενα στην εκπομπή, φωτογραφίες από την προσωπική οικογενειακή της ζωή. Ίσως θεωρεί ότι αυτό μπορεί να την βοηθήσει να ανέβουν πάλι τα νούμερα της εκπομπής», είπε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Λίγο νωρίτερα, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, σχολιάζοντας το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, το συνδύασε με το τότε διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και δήλωσε:

«Τότε, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εκείνος που απαίτησε τη δημοσιοποίηση του χωρισμού γιατί έμαθε για έναν άνδρα στη ζωή της Ελένης» και προσέθεσε:

«Ακουγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Μενεγάκη είχε κάποιον άλλον. Δεν ήταν από κοινού η απόφαση ανακοίνωσης όπως με Λιάγκα-Σκορδά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Λυκιαρδοπούλου για Μενεγάκη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share